Έκανε μαθήματα επιβίωσης, γδέρνοντας και τρώγοντας άγρια ζώα

Youtuber από την Καμπότζη έχει πλέον μπλεξίματα με το νόμο


ΚΟΣΜΟΣ
21:21
16/05/2018
Έκανε μαθήματα επιβίωσης, γδέρνοντας και τρώγοντας άγρια ζώα
loading

Σάλος έχει προκληθεί με μία σειρά από βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube μία αυτοαποκαλούμενη survivalist από την Καμπότζη, η οποία σκοτώνει, γδέρνει και τρώει άγρια ζώα, ώστε να «διδάξει» πώς μπορεί να επιβιώσει κάποιος αν μείνει στη ζούγκλα.

Η Ah Lin Tuch εμφανίστηκε να γδέρνει και να ψήνει στη φωτιά σαύρες, φίδια, αιλουροειδή και άλλα άγρια ζώα, που διαβιούν στην περιοχή, αλλά δεν έλαβε υπόψη της ότι πολλά από αυτά είναι ζώα είναι είδη προς εξαφάνιση, καθώς προστατεύονται από τη διεθνή νομοθεσία.

oifhisoh1

Όπως μετέδωσε η Metro, μεταξύ των ειδών που σκότωσε η νεαρή ήταν μία βασιλική κόμπρα, ένα αιλουροειδές προς εξαφάνιση, ένας καρχαρίας καθώς και πολλά είδη πουλιών προς εξαφάνιση.

Οι αρχές της χώρας την εντόπισαν και τη συνέλαβαν με την ίδια να δηλώνει άγνοια για το γεγονός ότι τα είδη που χρησιμοποίησε για τα «μαθήματά» της ήταν απειλούμενα.

oifhisoh2

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, προμηθεύτηκε τα άγρια ζώα από τη μαύρη αγορά, ενώ οι αρχές ερευνούν το πώς και πότε τα ζώα αυτά αιχμαλωτίστηκαν. Στην ιστορία ήταν μαζί με τον σύντροφό της, ενώ οι αρχές εξετάζουν από πού πραγματικά προμηθεύτηκαν τα ζώα ή αν τα έπιασαν ελεύθερα στη φύση.

oifhisoh3 oifhisoh4 Clipboard01

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει