Η ανθρώπινη ματαιοδοξία έχει οδηγήσει πολλούς σε επικίνδυνες, ακόμα και για τη ζωή τους, επιλογές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας 19χρονος στη Μόσχα, ο οποίος για να πάρει περισσότερα likes στον λογαριασμό του στο Facebook, σκέφτηκε να πέσει στις γραμμές του μετρό λίγες στιγμές πριν αυτό καταφτάσει.

Ο νεαρός άρχισε live video κι έδωσε το κινητό του σε έναν φίλο του. Όσο έπαιζε το βίντεο, πήδηξε στις γραμμές του μετρό και ξάπλωσε περιμένοντας να περάσει ο συρμός.

sfhdisoh1sfhdisoh2

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, ο συρμός σταμάτησε στον σταθμό για να αποβιβαστεί και να επιβιβαστεί ο κόσμος και όλοι κρατούσαν την ανάσα τους για το αν θα βγει ζωντανός ο νεαρός. Τελικά ο συρμός πέφτει και ο νεαρός σηκώνεται κουτσαίνοντας, ενώ μία υπάλληλος του φωνάζει για να φύγει από τις ράγες.

sfhdisoh3sfhdisoh4

«Το έκανα μόνο και μόνο για να γίνω περισσότερο δημοφιλής στα social media. Τώρα που το έκανα ζητώ συγγνώμη, επειδή δεν ήξερα πως θα μπορούσε να βάλω σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων», είπε ο 19χρονος που παραδέχτηκε πως τελικά τρόμαξε τη στιγμή που ήταν κάτω από τον συρμό, ενώ συνελήφθη και από την αστυνομία.

sfhdisoh5