Πώς μπορεί να εξαρθρωθεί μια σπείρα καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, αυτό μόνο η κοπέλα της ιστορίας μας το ξέρει!

Επιδεικνύοντας λοιπόν τον ασυνήθιστα πολυτελή τρόπο ζωής της στα κοινωνικά μέσα, η φίλη του εμπόρου ναρκωτικών τον πρόδωσε άθελά της, καθώς τις φωτογραφίες είδε και η αστυνομία και έκανε τελικά έφοδο στο σπίτι του, βγάζοντας λαβράκι.

Όπως μεταδίδει η «Daily Star», η 22χρονη Emily Lock δούλευε σε καθεστώς μερικής απασχόλησης σε ένα σουπερμάρκετ και έβγαζε λιγότερα από 12.000 ευρώ τον χρόνο, την ίδια ώρα που ο 27χρονος φίλος της Mark Price απασχολούνταν ως οικοδόμος. Και ήταν μάλιστα άνεργος.

Μόνο που η ζωή που ζούσαν δεν ταίριαζε όσο να πεις στα εισοδήματά τους, καθώς το ζευγάρι όργωνε τον κόσμο, ντυνόταν αποκλειστικά με ρούχα σχεδιαστών και κυκλοφορούσε με Ferrari!

Κι έτσι, την ώρα που ετοιμάζονταν για ένα ακόμα ταξιδάκι στην Ταϊλάνδη, η αστυνομία τους πρόλαβε και βρήκε στο σπίτι τους 100 γραμμάρια κοκαΐνης. Από το κινητό του τηλέφωνο εξαρθρώθηκε μάλιστα κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, καθώς πολλοί ήταν ακόμα μπλεγμένοι στο κόλπο.

mn2zp4xr

Όπως υπολόγισε η αστυνομία της νότιας Ουαλίας όπου συνέβησαν όλα, το ζευγάρι ζούσε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, χρήματα που προέρχονταν φυσικά από το εμπόριο ναρκωτικών. Ακόμα και δάνειο 38.000 ευρώ είχε ο τύπος στο όνομά του, για την αγορά του καινούριου του αυτοκινήτου, ενός Audi RS4!

Η Lock δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν ήξερε για τα κρυφά εισοδήματα του φίλου της, ούτε για τις παράνομες δραστηριότητές του, πιστεύοντας πως είναι όντως οικοδόμος. Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του 12 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης και άλλα τόσα στα σπίτια των συνεργών του.

Ο Price έφαγε πρόσφατα 5 χρόνια, ενώ η φίλη του τη γλίτωσε με 15 μήνες…