Οι επεμβάσεις και η ιδέα του να βρίσκεται κάποιος σε ένα χειρουργικό τραπέζι ακόμη και για μια απλή επέμβαση ρουτίνας σίγουρα δεν είναι κάτι που φαντάζει ευχάριστο για τον καθένα μας.

Για μία τέτοια απλή επέμβαση μπήκε ένας νεαρός από το Μπράντφορντ σε νοσοκομείο της πόλης του και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά.

Ο πραγματικός εφιάλτης παρουσιάστηκε μπροστά του καθώς ξύπνησε τη στιγμή που το νυστέρι τον έκοβε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να φωνάξει από τον πόνο, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς ούτε μπορούσε να μιλήσει, ούτε να κουνηθεί λόγω των φαρμάκων.

Όπως δήλωσε ο νεαρός στο Dailymail, «προσπάθησα να το πω στους γιατρούς, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω και ένιωθα σαν να πνίγομαι. Εκείνοι την ώρα σκέφτεσαι τα πάντα… Ότι πεθαίνεις, ότι δεν πρόκειται να ξαναδείς την οικογένειά σου. Σκέφτηκα να κρατήσω την αναπνοή μου, προκειμένου να πεθάνω γρηγορότερα, αλλά ούτε αυτό μπορούσα να κάνω», είπε χαρακτηριστικά, καθώς ούτε τα μάτια του μπορούσε να κουνήσει, ούτε τα δάχτυλα των χεριών του, ούτε και τα πόδια του.

Και τότε περιέγραψε τον τρόπο που βρήκε ώστε να κάνει τους γιατρούς να καταλάβουν τι συνέβαινε: «Ήμουν διατεθειμένος να κάνω τα πάντα και τότε πήρα την απόφαση να κατουρήσω. Ήταν το μοναδικό πράγμα που μπορούσα να κάνω. Θεώρησα ότι αυτό θα τραβούσε την προσοχή τους».

Την επόμενη μέρα που ξύπνησε ρώτησε τον γιατρό για ό,τι είχε συμβεί. Εκείνος ήθελε να κουκουλώσει το θέμα και του είπε να το αφήσει. Ο νεαρός όμως μετά την εμπειρία του πάσχει από μετατραυματικό στρες, το οποίο οδήγησε σε απώλεια μνήμης και ταυτότητας, αλλά και αϋπνία.

Η έρευνα για το περιστατικό αποκάλυψε ότι η αναισθησιολόγος που ανέλαβε τη νάρκωση, μέτρησε λάθος το βάρος του, με αποτέλεσμα τα φάρμακα που του έδωσαν να είναι για κάποιον πολύ ελαφρύτερο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ξυπνήσει στη μέση της επέμβασης.