Είναι ο χιουμορίστας της βασιλικής οικογένειας και φρόντισε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό αυτό ο πρίγκιπας Χάρι, «καίγοντας» τον αδελφό του Γουίλιαμ και την Κάθριν Μίντλετον.

Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση σε βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό κατά τη διάρκεια του 32ου Μαραθωνίου του Λονδίνου, ο πρίγκιπας Χάρι προανήγγειλε πως του χρόνου θα τρέξουν και ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge!

«Το φανταστικό είναι πως ο αδελφός μου και η γυναίκα του θα τρέξουν του χρόνου, νομίζω», είπε ο Χάρι στο BBC.

«Τώρα θα πρέπει να το κάνει, έτσι δεν είναι;», πρόσθεσε. Αργότερα διευκρινίστηκε πως ειπώθηκε ως αστείο…

Στο μαραθώνιο η συμμετοχή σημείωσε ρεκόρ με 35.970 δρομείς ενώ συγκεντρώθηκαν εκατομμύρια λίρες που θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τον τίτλο της κράτησε η Mary Keitany από την Κένυα με 2 ώρες, 18 λεπτά και 36 δεύτερα ενώ στους άνδρες την πρωτιά κατέκτησε ο επίσης από την Κένυα Wilson Kipsang. Στην πρώτη του προσπάθεια πέτυχε χρόνο 2 ώρες, τέσσερα λεπτά και 44 δεύτερα.

Με το γνωστό του χιούμορ ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχθηκε πως ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα beach volley γυναικών- με τη γνωστή λιτή αμφίεση των αθλητριών…

Ο μαραθώνιος στιγματίστηκε από το θάνατο 30χρονης αθλήτριας που κατέρρευσε ενώ πλησίαζε τη γραμμή του τερματισμού. Της δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες αλλά ήταν ήδη αργά.

Δείτε τις φωτογραφίες