«Αηδιασμένη» εμφανίζεται μια γυναίκα στις ΗΠΑ όταν είδε πώς τη χαρακτήριζε το κουτί της πιτσαρίας που παραγγέλνει συχνά.

Η Amber Nasim από το Τέξας έκανε και όπως κάθε άλλη φορά την παραγγελία της σε κατάστημα της Domino’s, ζητώντας να χωριστεί η πίτσα στη μέση ώστε να μην ακουμπήσει το χοιρινό της μίας πλευράς στην άλλη, μιας και ο σύζυγός της είναι θρησκευόμενος μουσουλμάνος και έχει ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες.

gofighio2

Όταν πήγε να παραλάβει την πίτσα από το μαγαζί, είδε πάνω στο κουτί να γράφει «για τη γυναίκα με τον μουσουλμάνο σύζυγο» αντί για το όνομά της. Μιλώντας στο δίκτυο «KHOU», είπε: «Ήμουν εξοργισμένη. Όταν μου έδωσαν την πίτσα, γύρισαν το κουτί από την άλλη για να κρύψουν αυτό που είχαν κάνει. Τους είδα να προσπαθούν να το κρύψουν. Δεν θα πω ψέματα, τρελάθηκα. Άρχισα να βρίζω και να φωνάζω…».

Από τον σάλο που δημιουργήθηκε στο Facebook, όπου έσπευσε η Amber να μοιραστεί την ιστορία της, εκπρόσωπος της γνωστής αλυσίδας δήλωσε μετά στο ίδιο δίκτυο: «Δεν έλαβε την εξυπηρέτηση ή τον σεβασμό που οφείλει να περιμένει από την εταιρία μας … Το μέλος της ομάδας μας που το έκανε αυτό μετάνιωσε και αισθάνεται άσχημα για το περιστατικό. Καλωσορίζουμε την ευκαιρία να της μιλήσουμε και να της προσφέρουμε την ειλικρινέστερη απολογία μας».