Λήστεψαν τον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου στην Κύπρο

Απέσπασαν 5.500 ευρώ


ΚΟΣΜΟΣ
6:10
18/04/2012
Λήστεψαν τον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου στην Κύπρο
loading

Ληστείες τραπεζών, περιπτέρων, φούρνων και άλλων καταστημάτων είναι συνηθισμένο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο.

Xθες όμως, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, έγινε ληστεία στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου, λίγο έξω από την Λεμεσό και απέσπασαν περίπου πεντέμισι χιλιάδες ευρώ .

Αργά το απόγευμα την ώρα της καταμέτρησης της είσπραξης της ημέρας, οι ληστές με βίαιο τρόπο άρπαξαν τα χρήματα από την ταμία, στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου.

Ο ένας με έναν μικρό λοστό που ανέσυρε έσπασε τη γυάλινη προθήκη του ταμείου και τρομοκρατώντας την υπάλληλο άρπαξε τα χρήματα από το ανοιχτό ταμείο της. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του συνεργάτη του που τον ανέμενε κι εξαφανίστηκαν.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου. Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν, μετά την αναπάντεχη και πρωτοφανή στα χρονικά ληστεία ταμείου αρχαιολογικού χώρου, να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τους δράστες, καθώς το θύμα, σε κατάσταση σοκ, δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει