Ένα διαφορετικό «τρέξιμο» από αυτό που αντιμετωπίζει συνήθως στη δουλειά της στην αστυνομία έχει αυτό τον καιρό η Alice Nicholas από τη Βρετανία. «Τρέχει» για το διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Βρετανία μετά τη νίκη της στα τοπικά καλλιστεία στην Κορνουάλη.

Η 22χρονη άφησε πίσω της 29 αντιπάλους αποσπώντας τον τίτλο Miss Cornwall και ετοιμάζεται πλέον να αντιμετωπίσει τις νικήτριες των αντίστοιχων διαγωνισμών για να αναδειχθεί η ομορφότερη γυναίκα της Βρετανίας.

Η νεαρή αστυνομικός χαρακτήρισε τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό μία «καταπληκτική εμπειρία» αλλά πρόσθεσε πως ήταν μία δοκιμασία για γερά νεύρα.

«Στη δουλειά μου βρίσκομαι σε αρκετά έντονες καταστάσεις. Νομίζω όμως πως δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο νευρική όσο ένιωσα μπροστά από τους κριτές», είπε, «είμαι τόσο χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Κορνουάλη στο διαγωνισμό, όλα τα κορίτσια ήταν πανέμορφα, είναι όλες νικήτριες στα μάτια μου».

Η Alice βρέθηκε στο διαγωνισμό χάρη σε μία φίλη της που έστειλε την αίτηση για λογαριασμό της και απλά έμαθε ξαφνικά πως είχε γίνει δεκτή!

Η 22χρονη εξέφρασε την ελπίδα η συμμετοχή της στο διαγωνισμό να ενθαρρύνει κι άλλα κορίτσια να καταταγούν στο σώμα.
«Προέρχομαι από μία δύσκολη ζωή και δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι. Οι άνθρωποι νομίζουν πως λόγω της δουλειάς μου όλα μου δόθηκαν στο πιάτο αλλά δεν έγινε έτσι», δηλώνει.