Η CIA μας μαθαίνει πώς να φωτογραφίζουμε έναν… ιπτάμενο δίσκο

Η πρακτόρικη υπηρεσία των ΗΠΑ και η καταγραφή της εξωγήινης ζωής που τόσο αρνιόταν


ΚΟΣΜΟΣ
22:40
04/01/2018
Η CIA μας μαθαίνει πώς να φωτογραφίζουμε έναν… ιπτάμενο δίσκο
loading

Μπορεί να έχει περάσει τόσο και τόσο καιρό προσπαθώντας να αρνηθεί την ύπαρξη εξωγήινων και να έχει μπει σε μεγάλο κόπο για να κρατήσει μυστικά πολλά και διάφορα, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφορίων των ΗΠΑ έχει ωστόσο πολλούς άσους στο μανίκι της.

Προσφάτως λοιπόν έκανε ένα tweet με ένα ντοκουμέντο που είχε δημοσιεύσει πολύ παλαιότερα (πότε ακριβώς δεν είναι σαφές), με το οποίο εξηγούσε στους κυνηγούς των ΑΤΙΑ πώς να απαθανατίζουν σωστά τα εξωγήινα σκάφη!

Η CIA μιλούσε βέβαια για UFO, Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα δηλαδή και όχι απαραίτητα εξωγήινους, το πράγμα ωστόσο παραείναι περίεργο για μια υπηρεσία που προσπάθησε ενεργά να σταματήσει κάθε κουβέντα περί ύπαρξης εξωγήινης δραστηριότητας.

cciaiiakdkrsgdrterts1

Η κρατική υπηρεσία έχει αρχίσει εξάλλου να δημοσιεύσει χιλιάδες ντοκουμέντα που ήταν μέχρι πρόσφατα διαβαθμισμένα και τα αρχεία που ρίχνει στην κυκλοφορία για τα ούφο έχουν πάντα την τιμητική τους.

Κι αν οι φωτογραφικές της συμβουλές προορίζονταν για την επιβεβαίωση (ή σωστότερα την απομυθοποίηση) των θεάσεων ιπτάμενων δίσκων, είναι πάντα ενδιαφέρον να δεις πόσο σοβαρά έπαιρναν άλλοτε τέτοιες απόκοσμες υποθέσεις.

cciaiiakdkrsgdrterts2

Την ώρα βέβαια που παίζει με χωρατά άλλων εποχών, για το τι συνέβη ακριβώς εκείνη την αποφράδα μέρα του 1947 στο Ρόσγουελ δεν έχει πει λέξη, καθώς αυτά τα ντοκουμέντα δεν δημοσιεύτηκαν πλάι στα τόσα άλλα UFO Files ούτε και αποχαρακτηρίστηκαν…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει