Μια μικρή πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες Τετάρτη σε μια ιδιοκτησία του πρώην προεδρικού ζεύγους του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον στην Τσαπάκουα στο ανατολικό τμήμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Λάβαμε μια κλήση στις 14:51 (τοπική ώρα, 21:51 ώρα Ελλάδας) για μια πυρκαγιά στον αριθμό 15 της Old House Lane», διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νιού Καστλ. «Η πυρκαγιά κατασβέστηκε. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Διεξάγεται έρευνα», πρόσθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο κτίριο που στεγάζονται οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για τη φύλαξη σημαντικών προσωπικοτήτων και κυρίως των νυν και πρώην προέδρων των ΗΠΑ.

«Το κτίριο αυτό δεν συνδέεται με το κυρίως σπίτι. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε μετά την παρέμβαση των τοπικών πυροσβεστών», εξήγησε ο Νικ Μέριλ εκπρόσωπος της Χίλαρι Κλίντον.

Την ώρα του συμβάντος οι Κλίντον δεν βρίσκονταν στο σπίτι αυτό, το οποίο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και εκτείνεται σε 487 τετραγωνικά μέτρα, ενώ αγοράστηκε το 1999 για 1,7 εκατομμύριο δολάρια.