Φαίνεται πως στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης το να κρατήσεις κρυφό έναν παράνομο δεσμό είναι δυσκολότερο απ’ όσο φαίνεται.

Ειδικά αν η ερωμένη του άντρα σου ανεβάζει φωτογραφίες από το σπίτι σου!

Αυτό έπαθε μια ρωσίδα σύζυγος ή μάλλον πρώην σύζυγος όταν είδε τη θέα από την κρεβατοκάμαρά της στις φωτογραφίες μιας άγνωστης στο Instagram.

Η ορθοδοντικός από την Αγία Πετρούπολη, Yulia Agranovych, ξεψάχνισε το Instagram της Vlada Abramovich και δεν βρήκε μόνο τη μαγευτική θέα από το παράθυρό της, αλλά και τον ίδιο τον άντρα της στις εικόνες που είχε ανεβάσει εκείνη στο κοινωνικό μέσο!

«Δεν έψαχνα τίποτα, ήταν ένα κανονικό πρωινό», λέει τώρα η Yulia, «όπως και κάθε άλλος άνθρωπος στον 21ο αιώνα, ξεκίνησα τη μέρα μου χαζεύοντας στο Instagram, όταν είδα ξαφνικά αυτή τη φωτογραφία. Αποδείχτηκε ότι αυτή η γυναίκα κι εγώ είχαμε έναν μεγάλο αριθμό από τους ίδιους φίλους. Αφού επισκέφτηκα τον λογαριασμό της, βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, περιλαμβανομένων αυτών με τον άντρα μου».

odgfrpih

Και βέβαια έσπευσε να σχολιάσει πικρόχολα στη φωτογραφία της Vlada: «Υπέροχη θέα από το υπνοδωμάτιο του συζύγου μου». Όσο για τον σύζυγο, Nazar Grynko, προσπάθησε να τα αρνηθεί όλα, τα πειστήρια ήταν ωστόσο αδιάσειστα, καθώς εμφανιζόταν στο Instagram της ερωμένης του αγκαλίτσα!

Η Vlada έκλεισε τον λογαριασμό της και ο πρώην άντρας της εξομολογήθηκε πως είχε αρκετές απιστίες στο ενεργητικό του. Η Yulia ευχαρίστησε τη Vlada για το «καλό μάθημα» που της δίδαξε, έστω κι αν δεν μας είπε τι μάθημα ήταν αυτό. Και πριν από λίγο απενεργοποίησε κι αυτή το Instagram, το οποίο κλείνει όπως φαίνεται σπίτια…