«Έρχονται πολλά νέα πυρηνικά έργα στο Ιράν»

Ότι η χώρα του δεν θα παραδοθεί ποτέ επεσήμανε ο Ιρανός πρόεδρος


ΚΟΣΜΟΣ
18:01
11/02/2012
«Έρχονται πολλά νέα πυρηνικά έργα στο Ιράν»
1
loading

Το Ιράν «θα εγκαινιάσει τις επόμενες ημέρες πολλά σημαντικά πυρηνικά έργα» ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Επανέλαβε, μάλιστα, ότι το Ιράν δεν πρόκειται να διακόψει το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου.

Ο Ιρανός πρόεδρος μίλησε μπροστά σε πλήθος κόσμου στην Τεχεράνη που είχε συγκεντρωθεί με την ευκαιρία του εορτασμού της 33ης επετείου από την Ισλαμική Επανάσταση του 1979.

«Τις επόμενες ημέρες θα δούμε να εγκαινιάζονται και να τίθενται σε λειτουργία πολλά σημαντικά πυρηνικά έργα στο Ιράν» δήλωσε ο Αχμαντινετζάντ, χωρίς όμως να διευκρινίσει σε ποια έργα αναφέρεται.

Στο Ιράν έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τη διεθνή κοινότητα για το πυρηνικό του πρόγραμμα που θεωρείται ότι έχει στρατιωτικό σκοπό.

Πάντως, ο Ιρανός πρόεδρος επεσήμανε ότι η χώρα του «δεν θα παραδοθεί ποτέ» παρά «τη γλώσσα της βίας» που χρησιμοποιούν στις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό της πρόγραμμα οι μεγάλες δυνάμεις.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΜΟΡΤΗΣ

    Άλλος κολοκύθας από κει. Το πάει γυρεύοντας να το φάει το κεφάλι του κι αυτός! Θα τα πάρει κάποια στιγμή το μάθημά του όπως και οι όμοιοί του. (Σανταμ, Μουαμάρ). Η υπομονή έχει και τα όριά της! Του τα λένε, του τα λένε όλος ο κόσμος, αλλά αυτός το βιολί του. Εκεί.... τούχει καρφωθεί με τα πυρηνικά. Για ειρηνικούς σκοπούς... λέει. Ναι. Και τον πιστέψαμε. Απ τη φάτσα του και μόνο... καταλαβαίνεις.
    Αλήθεια. Στο Ιράν δεν έχω ακούσει ποτέ να γίνονται εκλογές.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει