Οι άντρες περνούν καλύτερα με τους φίλους παρά με τη σύντροφο, μας λέει νέα έρευνα

Άλλη μια διαισθητική αλήθεια επιβεβαιώνεται ερευνητικά


ΚΟΣΜΟΣ
18:51
13/10/2017
Οι άντρες περνούν καλύτερα με τους φίλους παρά με τη σύντροφο, μας λέει νέα έρευνα
4
loading

Οι άντρες περνούν καλύτερα με την παλιοπαρέα παρά με τη γυναίκα της ζωής τους. Αυτό διατείνεται τουλάχιστον μια μελέτη που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Προτιμούν να ζουν περισσότερο στο «Hangover» δηλαδή παρά στο «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».

Οι επιστήμονες μάς λένε πως ο σύγχρονος άντρας έχει χάσει την εικόνα που πλάσαρε παλιότερα ως βαρύ αρσενικό και έχει έρθει σε επαφή με τα συναισθήματά του, βρίσκοντας έτσι τις σχέσεις με τους κοντινούς του φίλους πιο ικανοποιητικές από τις αντίστοιχες με τη σύζυγο ή την εκάστοτε κοπέλα του.

Στην έρευνα συμμετείχαν προπτυχιακοί φοιτητές βρετανικού πανεπιστημίου και τα αποτελέσματα έδειξαν πως τους είναι ευκολότερο να ανοιχτούν στους φίλους τους και να μοιραστούν προσωπικά πράγματα απ’ ό,τι στη σύντροφό τους.

AP_17267377268882

Κι αυτό γιατί νιώθουν πως οι φίλοι είναι λιγότερο επικριτικοί και γκρινιάρηδες από τις φίλες τους. Εδώ ο άλλος πήρε τα βουνά για να γλιτώσει από τη γυναίκα του!

Οι επιστήμονες μάς λένε πως τα ευρήματα επιβεβαιώνουν την αλλαγή της τάσης στις σχέσεις μεταξύ ανδρών, καθώς εμφανίζονται πιο έτοιμοι να ανοιχτούν στον άλλο και να συνδεθούν συναισθηματικά, κάτι που παρέμενε ταμπού στις αντρικές φιλίες παλαιότερων γενεών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Λευκός καπνός

  Άσε τους "επιστήμονες" και πες καλύτερα "το κόμμα"

 2. avatar ΕΥΑΚΙ

  Δεν ισχύει πάντα.

 3. avatar Εεεεεεειιιιι ….

  Αυτό το τραγουδάει ο Πάριος από δω και τριάντα χρόνια " όταν έχεις τέτοιους φίλους ομορφαίνει η ζωή και να διώξει τη φιλία μια γυναίκα δεν μπορεί "" αν θυμάμαι καλά

 4. avatar χαχαχαχα

  Μας είπαν κάτι νέο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει