Η Jessica Gomes και ο Aaron Bairos γεννήθηκαν στις 28 Απριλίου 1990, στο νοσοκομείο Morton στο Taunton, στη Μασαχουσέτη.

Δεν μεγάλωσαν μαζί. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στο γυμνάσιο. Άρχισαν να βγαίνουν όταν και οι δύο ήταν 17 ετών και δέκα χρόνια αργότερα στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, παντρεύτηκαν.

Η Gomes είπε πως κατάλαβαν πολύ νωρίς ότι γεννήθηκαν την ίδια μέρα, όταν σε μάθημα οδήγησης χρειάστηκε να δείξουν τις ταυτότητές τους και τονίζει πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Πιστεύω πως είναι υπέροχο. Είναι πολύ σπάνιο» δήλωσε η Jessica στην εφημερίδα Taunton Gazette. «Πιστεύω στη μοίρα και νομίζω πως αυτό είναι μέρος της».

Όταν οι έφηβοι είπαν στους γονείς τους για τη σύμπτωση, εκείνοι έπεσαν από τα σύννεφα. Μάλιστα η Jessica έχει μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο με ένα μυστηριώδες μωρό στο βάθος. Θα μπορούσε να είναι ο Aaron, αλλά το πρόσωπό του είναι πολύ θολό για να είναι σίγουρη πως είναι αυτός.

Η Jessica είναι νοσοκόμα και ο Aaron εργάζεται στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ. «Είναι αδερφές ψυχές» λέει μια οικογενειακή φίλη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.