Ένα μακρύ ταξίδι χρειάστηκε να κάνει ένα ζευγάρι Ινδών προκειμένου να επαναφέρει στην τάξη την «ατίθαση» νύφη του.

Από τη χώρας τους, ο 67χρονος Jasbir Kalsi και η 62χρονη σύζυγός Bhupinder ταξίδεψαν αεροπορικώς για τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα τη Φλόριντα, προκειμένου να «συμβουλέψουν και να πειθαρχήσουν» τη σύζυγο του γιου τους Devbir, σύμφωνα με το BBC.

Η άτυχη γυναίκα, Silky Gaind, εντοπίστηκε ξυλοκοπημένη με μώλωπες από αστυνομικούς το περασμένο Σάββατο, έπειτα από ένα μήνυμα που είχε στείλει στους γονείς της. Τα πεθερικά της και ο σύζυγός της βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, κατηγορούμενοι και για βιαιοπραγία σε βάρος της. Μάλιστα, ο πεθερός της φέρεται να την απείλησε και με ένα μαχαίρι στον λαιμό.

Η 33χρονη γυναίκα κρατούνται για αρκετό καιρό μέχρι οι αστυνομικοί να φτάσουν στην πόρτα της, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ. Ακόμη και τότε, η οικογένεια προσπάθησε να τους εμποδίσει να μπουν στο σπίτι, αναγκάζοντάς τους να ζητήσουν ενισχύσεις, την ώρα που η γυναίκα φώναζε να βοηθήσουν την ίδια και την ενός έτους κόρη της.

Ενώπιον του δικαστηρίου, η Gaind ανέφερε ότι ο επίσης 33 χρονών άντρας της την είχε κάνει να φοβάται ακόμη και για τη ζωή της. «Είμαι τόσο φοβισμένη, διότι χθες το βράδυ μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει αν καλέσω την αστυνομία. Μου έλεγε ότι η αστυνομία θα κάνει 10 λεπτά να φτάσει και μέχρι τότε θα με σκότωνε και θα αυτοκτονούσε», είπε.