Τα βίντεο που καταγράφουν την επαφή αστυνομικών με πολίτες που είτε έχουν διαπράξει μία παρανομία είτε έχουν εμπλακεί και σε κάποιο ατύχημα, βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή των ειδήσεων που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αρκετές φορές αστυνομικοί έχουν ανοίξει πυρ εντελώς αδικαιολόγητα, σκοτώνοντας ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με κάποια παράνομη πράξη.

Το βίντεο που έφερε στην επιφάνεια το CBS, ωστόσο, δείχνει τους αστυνομικούς σε αυτοκινητόδρομο της Νότιας Καρολίνας να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με μία γυναίκα, η οποία τελείως αδικαιολόγητα άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Η γυναίκα τράκαρε το όχημά της και όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά μαζί της, ζητώντας της να πέσει στο έδαφος. Όταν έφθασε στο σημείο της σύγκρουσης το περιπολικό -που κατέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν- η γυναίκα, αψηφώντας τις εντολές των αστυνομικών, ήταν όρθια και στην προσπάθειά της διαφύγει πυροβόλησε προς το μέρος τους.

Η ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε απέβη μοιραία για την ίδια μιας και λίγα μέτρα μετά έπεσε στο έδαφος ενώ ξεψύχησε 3 μέρες αργότερα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες…