Το μικρό κορίτσι με τα τρία πόδια επιστρέφει σπίτι του με δύο

Μετά από επιτυχημένη επέμβαση στην Αυστραλία, γυρνά στο χωριό της στο Μπαγκλαντές


ΚΟΣΜΟΣ
16:25
28/04/2017
Το μικρό κορίτσι με τα τρία πόδια επιστρέφει σπίτι του με δύο
loading

Ένα μικρό κορίτσι από το Μπαγκλαντές που γεννήθηκε με τρία πόδια υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη εγχείρηση στην Αυστραλία και πλέον επιστρέφει σπίτι του.

Το 3 ετών κοριτσάκι γεννήθηκε με ένα μέρος ενός διδύμου αναπτυγμένο στη λεκάνη του και χειρουργοί στην Αυστραλία πέρασαν μήνες προκειμένου να καταφέρουν να αφαιρέσουν το επιπλέον άκρο και να αποκαταστήσουν την περιοχή της λεκάνης.

Η μικρή μεταφέρθηκε από το χωριό της στο Μπαγκλαντές χάρη στην οργάνωση Children First Foundation. Οι γιατροί της έκαναν λόγο για μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση. «Η εγχείρηση καθορίζεται κατά κάποιο τρόπο από το άτομο και πρέπει να περάσεις πολύ καιρός προσπαθώντας να αναλύσεις τι υπάρχει εκεί και στη συνέχεια να σχεδιάσεις μια διαδικασία που να το λαμβάνει αυτό υπόψη», ανέφερε ο Chris Kimber, επικεφαλής χειρούργος στο Monash Children's Hospital στη Βικτώρια της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον Dr Kimber, το κορίτσι, που έχει και προβλήματα όρασης, μπορεί τώρα να περπατήσει και να τρέξει, ενώ έχει πάρει και κάποιο βάρος.

Η μητέρας της δήλωσε σε ΜΜΕ της Αυστραλίας την Πέμπτη ότι περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει σπίτι στην οικογένειά της και να βλέπει τη μικρή της κόρη να παίζει. «Όλα είναι καλά τώρα. Μπορεί να παίζει όπως και τα άλλα μωρά. Είναι το ίδιος με αυτά», τόνισε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει