Οι φήμες πως ο Μπιλ Κλίντον έκανε πριν από τριάντα χρόνια παιδί με μία πόρνη επανέρχονται στο προσκήνιο καθώς ο 30χρονος Danney Williams άνοιξε νέο προφίλ στο facebook με το όνομα Danney Williams-Clinton προσπαθώντας προφανώς να τραβήξει την προσοχή των Κλίντον αλλά και να τον αναγνωρίσει ο πρώην πρόεδρος.

Οι ισχυρισμοί του Danney πως ο Μπιλ Κλίντον είναι πατέρας του δεν είναι καινούριοι αλλά ούτε και εξαλείφθηκαν ποτέ εντελώς. Εξέταση DNA, όπως γράφει η Daily Mail, που έγινε από το περιοδικό Star το 1999 έδειξε πως δεν θα μπορούσε να είναι παιδί του Κλίντον αλλά τα ερωτήματα σχετικά με την εγκυρότητα και ακρίβεια της εξέτασης παραμένουν αναπάντητα.

Η ιστορία του Danney πρωτοακούστηκε το 1992, όταν ο κυβερνήτης του Άρκανσο τότε Κλίντον ετοιμαζόταν να διεκδικήσει τον Λευκό Οίκο. Το «The Globe» είχε τότε πάρει συνέντευξη από τη μητέρα του Danney, πρώην πόρνη ονόματι Bobbie Ann Williams, η οποία περιέγραψε τη δική της πλευρά της ιστορίας για το πώς συνάντησε και βρέθηκε σε σχέση με τον Κλίντον το 1984. Ήταν μια μέρα που εκείνος είχε βγει για τρέξιμο, πέρασε δίπλα από το σπίτι της και της συστήθηκε. Εκείνη ήταν τότε μόλις 24 ετών. Λίγες ημέρες αργότερα πέρασε και πάλι από το σπίτι της ενώ είχε βγει για τρέξιμο και της έδωσε 200 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί του πίσω από τους θάμνους.

kliansdaj2

Έκτοτε, σύμφωνα με τη Bobbie, έκαναν σεξ τακτικά, κάποιες φορές οι δυο τους και κάποιες φορές και με άλλες γυναίκες. Κάποια στιγμή η Bobbie έμεινε έγκυος και υποπτευόταν πως το παιδί ήταν του Κλίντον.

Όταν όμως του το αποκάλυψε, εκείνος ξέσπασε σε γέλια. «Χάιδεψε την κοιλιά μου και μου είπε: ‘κορίτσι μου, αυτό αποκλείεται να είναι δικό μου παιδί’, αλλά εγώ ήξερα πως εκείνος ήταν ο πατέρας», είχε πει η Bobbie στο «The Globe».

Ένιωσε ακόμα πιο σίγουρη όταν το 1985 έφερε στον κόσμο το γιο της και είδε πως το δέρμα του ήταν ανοιχτόχρωμο, καθώς ο Κλίντον ήταν ο μόνος λευκός πελάτης της την εποχή που έμεινε έγκυος.

Λίγο μετά τη γέννα όμως η Bobbie βρέθηκε στη φυλακή και η αδελφή της ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού αγοριού Εκείνη ήταν η πρώτη που προσπάθησε να εξαναγκάσει τον Κλίντον να κάνει τεστ DNA και, σύμφωνα με τη Daily Mail, μίλησε και στη Χίλαρι για το θέμα.

kliansdaj1