Η 29χρονη με τα πόδια που ζυγίζουν 50 κιλά

Η κατάσταση που την καθηλώνει μέρα με τη μέρα


ΚΟΣΜΟΣ
17:43
22/08/2016
Η 29χρονη με τα πόδια που ζυγίζουν 50 κιλά
2
loading

Η νεαρή Vicki Hull γεννήθηκε με μια οδυνηρή διαταραχή που κάνει το λιπώδη ιστό της να συσσωρεύεται στο κάτω μέρος του σώματος της.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον οι μηροί της έχουν διογκωθεί στα 76 εκατοστά, όσο δηλαδή φτάνει η περιφέρεια μιας μέσης γυναίκας. Τα πόδια της μάλιστα έχουν φτάσει πλέον να ζυγίζουν 50 κιλά.

Η ανάπτυξη αυτή ξεκίνησε από την ηλικία των 11 ετών, αλλά οι γιατροί τής έλεγαν συνεχώς πως απλώς χρειάζεται να χάσει βάρος. Με τα χρόνια, η Hull έφτασε να έχει επισκεφτεί τους γιατρούς πάνω από 20 φορές για να δώσει λύσει στο πρόβλημά της. Στην ηλικία των 22 ετών, κουρασμένη από τον πόνο που ένιωθε στα βαριά πόδια της και από τις σκληρές κοροϊδίες των ξένων ανθρώπων, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Τότε οι γιατροί εξέτασαν πιο προσεκτικά την κατάστασή της και διέγνωσαν την πάθηση που της προκαλούσε αυτό το πρόβλημα. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα στην 29χρονη η οποία αναγκάζεται ακόμη και να φοράει πολύ μεγαλύτερο νούμερο παντελόνι από το κανονικό.

Νιώθει αφόρητη πίεση στους γοφούς και στα γόνατα και ζητάει βοήθεια για να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail θεωρείται ότι από την ίδια πάθηση έπασχε και η μητέρα της 29χρονης, αλλά σε πιο ήπια μορφή. Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει την 29χρονη ότι πιθανόν σε λίγο καιρό να μείνει ακίνητη και να χρειάζεται τη βοήθεια από κάποιον για να μετακινηθεί. «Πηγαίνω στο κρεβάτι του πόνου και ξυπνάω από τον πόνο. Είναι σταθερό και είναι απολύτως καταστροφικό, διότι μόνο χειροτερεύει», αποκαλύπτει η ίδια.

Η χειρουργική επέμβαση είναι θέμα χρόνου και τώρα η γυναίκα αναζητά τους πόρους για να ξανακερδίσει πίσω τη ζωή της, όπως λέει χαρακτηριστικά.

podia1 podia2 podia3

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Soho

    "ΜΗΔΕΝΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΟΝΕΙΔΙΣΕΙΣ ΚΟΙΝΗ ΓΑΡ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΟΡΑΤΟΝ"

    1. avatar mariasofi

      ποιος θα μπορούσε να κοροϊδέψει μια τέτοια συμφορά;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει