Τις δυνάμεις τους ένωσαν ταξιδιώτες και πλήρωμα σε πτήση της Aeroflot στη Ρωσία, προκειμένου να ακινητοποιήσουν έναν επιβάτη που, ενδεχομένως υπό την επήρεια αλκοόλ, γρονθοκόπησε αεροσυνοδό.

Στο βίντεο που κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης φαίνεται ο ταραχοποιός δεμένος σε κάθισμα μέλους πληρώματος καμπίνας, με τα χέρια του πίσω από την πλάτη του και φορώντας μόνο το εσώρουχό του κι ένα μπλουζάκι.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, ο άνδρας έριξε μπουνιά στο πρόσωπο αεροσυνοδού κατά τη διάρκεια πτήσης με προορισμό τη Μόσχα.

Όταν διατυπώθηκαν από μέλη του πληρώματος τα πρώτα παράπονα για την απρεπή συμπεριφορά του ταξιδιώτη, ο πιλότος προσπάθησε να τον πείσει να ηρεμήσει και να γυρίσει στη θέση του. Εκείνος όμως έχασε εντελώς τον έλεγχο και χτύπησε ένα από τα μέλη του πληρώματος.

Τότε συνάδελφοί του και άλλοι επιβάτες έσπευσαν να βοηθήσουν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα και να του δέσουν τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Στη συνέχεια τον έδεσαν σε κάθισμα αεροσυνοδού, κοντά σε μια από τις εξόδους του αεροσκάφους, για να είναι σε απόσταση από τους άλλους ταξιδιώτες.

Το οπτικό υλικό από το τέλος της περιπέτειας αυτής κατέγραψε κάποιος επιβάτης αναρτώντας το στη συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γρήγορα έγινε viral.

Στο βίντεο ο άνδρας ακούγεται να βρίζει τα μέλη του πληρώματος προκαλώντας τα σε καβγά- ακόμα και με δεμένα χέρια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το αεροσκάφος περίμεναν στην προσγείωση αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον επιθετικό ταξιδιώτη.

drunk1 drunk2