Αυτές οι δύο φίλες έκαναν την εμμονή τους με την Disney και τη μικρή γοργόνα πραγματικότητα, κάνοντας καριέρα ως… Άριελ!

Από μικρά κορίτσια η 26χρονη Jessica Bell και η 30χρονη Amelia Lassetter, και οι δύο από την Αυστραλία παρακολουθούσαν από μικρή ηλικία σε επανάληψη το κινούμενο σχέδιο της Disney και ευχόντουσαν να γίνουν κι αυτές κάποτε πριγκίπισσες.

gorognes2

Τώρα, το ζευγάρι που είναι γνωστό ως γοργόνα Jess και γοργόνα Amelia κάνουν σόου σε τοπικές παραλίες και δεξαμενές «παρέα» με καρχαρίες μαζί με τις 15 κιλών ουρές τους από σιλικόνη που κοστίζουν περίπου 2.000 δολάρια.

gorognes3

Η Jessica και η Amelia ενημερώνουν μέσω των κοινωνικών δικτύων τους χιλιάδες οπαδούς τους για το πού θα κάνουν την επόμενη εμφάνισή τους και έχουν αποκτήσει έτσι ένα ευρύ κοινό. «Μας άρεσε πολύ να κολυμπάμε στον ωκεανό και έτσι αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το πάθος μας. Είναι ιδανικό το να συναντάς κάποιον με παρόμοια ενδιαφέροντα. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να γίνεται αυτό με την καλύτερή μου φίλη και είμαστε σαν αδελφές» λέει η μία από τις δύο σύμφωνα με την Daily Mail.

gorognes4

«Τα πόδια μας έχουν βγάλει φουσκάλες από τις ουρές, αλλά αξίζει τον κόπο. Εγκαταλείψαμε τα πόδια μας για τα πτερύγια, το αντίθετο από την Άριελ» προσθέτει.

gorognes5

Όπως λένε οι ίδιες τα παιδιά που παρακολουθούν τα σόου τους νομίζουν ότι πρόκειται για αληθινές γοργόνες και απολαμβάνουν όσα κάνουν. Για να το κάνεις αυτό, όπως αποκαλύπτουν πρέπει να έχεις πραγματική αγάπη και για τις γοργόνες και για τη θάλασσα και οι δύο τους λατρεύουν και τα δύο επειδή μεγάλωσαν δίπλα στον ωκεανό. Εκτός από τα σόου που κάνουν σε εκδηλώσεις, τις προσκαλούν σε γενέθλια και μαθαίνουν στα παιδιά πώς να κολυμπούν. Κάποιες φορές νιώθουν και οι ίδιες αληθινές γοργόνες και απολαμβάνουν τη δημοφιλία τους.

gorognes6gorognes7 gorognes8 gorognes9gorognes1