Πρόκειται για το διαμέρισμα στο οποίο ο υπεύθυνος για τη δολοφονία 50 ανθρώπων σε μπαρ του Ορλάντο ζούσε και σχεδίαζε το έγκλημά του.

Ο Omar Mateen ζούσε στο συγκρότημα κατοικιών στο Fort Pierce από τότε που χώρισε από την πρώτη γυναίκα του το 2011. Πλέον ζούσε εκεί με την γυναίκα που θεωρείται ότι ήταν η τωρινή του σύζυγος και μητέρα του τριών ετών γιου τους. Η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματος του δολοφόνου στο οποίο μπήκαν για έρευνα την Κυριακή οι αρχές.

tsdrsftr6

Οι τοίχοι του σπιτιού είναι διακοσμημένοι κυρίως με φωτογραφίες του τρίχρονου γιου του ενώ δεκάδες παιχνίδια και παιδικές αφίσες κατακλύζουν το σπίτι των δύο υπνοδωματίων. Μπροστά από την τηλεόραση στο σαλόνι του σπιτιού είναι ακουμπισμένο ένα σπαθί ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως, ο Mateen ήταν ένας άνθρωπος που είχε εμμονή με τη φυσική του κατάσταση και το σώμα του και έκανε συχνά προπονήσεις ενώ έπαιρνε και στεροειδή.

tsdrsftr4

Φωτογραφίες δείχνουν και την κύρια κρεβατοκάμαρα στην οποία αποθήκευαν διάφορα αντικείμενα ενώ υπάρχει και ένα έπιπλο με πολλά γυναικεία αντικείμενα, καλλυντικά και μπαλόνια. Τα διαμερίσματα στο συγκεκριμένο κτίριο ενοικιάζονται από 600 ως 1000 δολάρια ενώ σύμφωνα με την Daily Mail ο μακελάρης έβγαζε 1.400 δολάρια μηνιαίως από την εταιρεία που εργαζόταν. Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης διάφορα βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου και πάρα πολλές φωτογραφίες σε όλους τους χώρους.

tsdrsftr3

Καθημερινά έρχονται στο φως νέες πληροφορίες για τον μακελάρη και την προηγούμενη ζωή του με την πρώην σύζυγό του να αποκαλύπτει ότι ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός πράγμα που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους χώρισε και από τότε όπως λέει η ίδια δεν τον ξαναείδε ποτέ.

tsdrsftr7 tsdrsftr2 tsdrsftr8 tsdrsftr9 tsdrsftr10 tsdrsftr11 tsdrsftr12 tsdrsftr13 tsdrsftr14 tsdrsftr1tsdrsftr5