Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα απαθανάτιζε με το κινητό της η νεαρή κοπέλα που τραβούσε με βίντεο τον εαυτό της στο Snapchat για να το μοιραστεί με τους φίλους της.

Τη στιγμή που ποζάρει και κάνει αστεία με το φακό ακούγεται ένας δυνατός κρότος και εμφανίζεται μια μεγάλη λάμψη. Η νεαρή κοπέλα σηκώνεται για να δει τι συμβαίνει και συνειδητοποιεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ότι ένα μικρό επιβατικό αεροπλάνο έχει πέσει δίπλα στο σπίτι της σε μια γειτονική κατοικία.

Το κορίτσι φαίνεται να κάθεται χαλαρά στο σπίτι της στο Οχάιο την Τρίτη το μεσημέρι παίζοντας με το κινητό της όταν ξαφνικά η οθόνη γεμίζει φως και η νεαρή συγκλονισμένη σηκώνεται απότομα και ακούγεται να λέει «Ω Θεέ μου!».

Κοιτώντας από το παράθυρο βλέπει ένα μικρό επιβατικό αεροπλάνο να έχει πέσει στο διπλανό διώροφο σπίτι και να τυλίγεται στις φλόγες. Σύμφωνα με μάρτυρες από τη γειτονιά το αεροπλάνο είχε πάρει πορεία για προσγείωση σε κοντινό αεροδρόμιο, αλλά τελικά κατέληξε στη στέγη του σπιτιού κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες.

otiasm5

otiasm6otiasm4 otiasm3 otiasm2

Από την σύγκρουση σκοτώθηκαν ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης ενώ δεν υπάρχει σαφής εικόνα για άλλους νεκρούς ή τραυματίες μέσα από το σπίτι σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail.  Μάρτυρες από γειτονικά σπίτια αναφέρουν ότι είδαν το αεροπλάνο να πλησιάζει επικίνδυνα αλλά ποτέ δεν φαντάζονταν ότι θα ακολουθούσε αυτή την τρελή πορεία πάνω στο σπίτι το οποίο καταστράφηκε ολοκληρωτικά παρότι στο σημείο έφτασαν αμέσως οχήματα της Πυροσβεστικής. Ένας άνδρας που περνούσε από έναν διπλανό δρόμο με το ποδήλατό του είπε ότι είδε το αεροπλάνο να κόβει ένα καλώδιο πέφτοντας και να καταλήγει στην κατοικία. Στο τέλος το μόνο που πρόλαβε να δει είναι μια τεράστια μπάλα φωτιάς.