Μια φωτογραφία από την αιματηρή επίθεση στο Σουρούτς, κάνει εδώ και λίγες μέρες το γύρο του διαδικτύου καταφέρνοντας να συγκινήσει χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτή απεικονίζονται δύο γυναίκες που κρατιούνται χέρι χέρι λίγο μετά τη θανατηφόρα έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους, με τη μία εκ των δύο όμως να κείτεται νεκρή.

Σουρούτς

Σύμφωνα με τη τουρκική Χουριέτ, η νεαρή γυναίκα (αριστερά) που κρατάει το χέρι της νεκρής φίλης της, επέζησε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για νοσηλεία.

«Η 27χρονη παιδίατρος Τζάγκλα Σεβέν, η γυναίκα που προσπαθεί να ανασηκωθεί, επέζησε παρά τα πολλαπλά τραύματά της», αναφέρει η εφημερίδα ενώ συμπληρώνει πως στο σώμα της εντοπίστηκαν περισσότερα από εκατό θραύσματα. «Η καρδιά της σταμάτησε. Της μεταγγίσαμε 14 μονάδες αίμα πριν την βγάλουμε από το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης. Η κατάστασή της ωστόσο δεν θεωρείται κρίσιμη» δήλωσε ο Μεχμέτ Γιαζάρ, ένας από τους γιατρούς που ανέλαβαν τη φροντίδα της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber