Έχοντας κανείς στο νου του γουρουνάκια, σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσαν ποτέ να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για κάποιον. Ωστόσο, ο βέλγος Wim Delvoye θεωρεί ότι τα τετράποδα ζώα είναι ο καλύτερος καμβάς για να σχεδιάσει επάνω στο δέρμα τους τα λογότυπα της εταιρίας «Louis Vuitton»!

Ο… ιδιαίτερος καλλιτέχνης καλέστηκε σε μια φάρμα γουρουνιών στο Πεκίνο της Κίνας, ώστε να «στολίσει» τα γουρούνια από πάνω μέχρι κάτω με τατουάζ. Τα ζώα αναισθητοποιούνται αρχικά, ώστε να σχεδιάσει τατουάζ επάνω τους ο Wim Delvoye και οι συνεργάτες του. Εκτός από τα λογότυπα της «Louis Vuitton» σχεδιάζονται και άλλα σύμβολα, όπως αθλητικά σύμβολα.

Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να μη θορυβήσει τις φιλοζωικές εταιρίες, οι οποίες είναι εξοργισμένες- και όχι άδικα- με την ταλαιπωρία των γουρουνιών. Μάλιστα, παραπονούνται ότι μόνος λόγος για να βασανίζονται τα ζώα είναι το κέρδος, καθώς τα ζώα δημοπρατούνται και μάλιστα σε υψηλή τιμή. Τέλος, αντιδρούν καθώς ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να «υιοθετήσει» ένα γουρούνι και να ζητήσει ό,τι σχέδιο επιθυμεί.