Τέλος στη ζωή της έδωσε η διάσημη πορνοστάρ Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ σε ηλικία 36 ετών. Η γυναίκα φέρεται να αυτοκτόνησε στο σπίτι της στην Πάρμα του Οχάιο των ΗΠΑ και το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Cuyahoga παρέλαβε τη σορό της.

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της πόλης είπε στην ιστοσελίδα TMZ ότι φαίνεται πως η Κάρτερ αυτοκτόνησε. Η σελίδα GoFundMe θυμήθηκε την Karter για την ομορφιά της και την αγάπη της για τον χορό και το τραγούδι. Η σελίδα συγκέντρωσης κεφαλαίων σημείωσε ότι «παρά τα πολλά εντυπωσιακά επιτεύγματα και τα ταλέντα της, η Kagney πάλευε με προβλήματα ψυχικής υγείας, καθώς περνούσαν τα χρόνια».

Η Κάγκνεϊ ήταν ευγενική. Η Κάγκνεϊ ήταν γενναιόδωρη. Όσο κρύος και να είναι ο κόσμος, η Κάγκνεϊ έφερε μαζί της ένα φως», έγραψαν δύο φίλες της.

«Όσο μόνη και να ένιωθε συνέχισε να προσπαθεί να εμφανίζεται για τους φίλους της και την κοινότητα που νοιαζόταν για αυτήν», είπαν οι φίλοι της, που τη γνώριζαν μέσα από τα στούντιο γυμναστικής. «Έδωσε τις δικές της μάχες με την ίδια επιμονή και ορμή που έδειξε σε κάθε άλλο τομέα της ζωής της, με όση περισσότερη δύναμη μπορούσε», έγραψε η «New York Post».

Το GoFundMe, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία της, δήλωσε ότι «έβαλε ένα τραγικό τέλος στη ζωή της». Εργάστηκε στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες στα μέσα της δεκαετίας του 2000 πριν επιστρέψει στο Οχάιο τα τελευταία χρόνια, όπου ξεκίνησε ένα στούντιο γυμναστικής..

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Karter κέρδισε πολλά βραβεία και ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία AVN, σύμφωνα με το προφίλ της στο IMDb.