Πολλά μπορούν να πάνε λάθος σε ένα ραντεβού, αλλά η κατάσταση ξέφυγε στη περίπτωση μιας νεαρής, γιατί ο άνδρας απαίτησε εκείνη να του μαγειρέψει, μόνο και μόνο «επειδή είναι γυναίκα και πρέπει να ξέρει να φτιάχνει ένα ωραίο φαγητό».

Η Stacey Dee σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το 2020, όταν βγήκε για τρίτη φορά με έναν άνδρα που μιλούσαν περίπου έναν μήνα. Σύμφωνα με την The Sun, εκείνος την απέφευγε για περίπου μια εβδομάδα, μέχρι που την προσκάλεσε στην οικία του, γιατί ανάρρωνε από χειρουργική επέμβαση στα ιγμόρεια του.

«Ζήτησε συγγνώμη για το ghosting που έκανε, αλλά μετά… απαίτησε να πάω στη κουζίνα να μαγειρέψω», ανέφερε η γυναίκα στο βίντεο που δημοσίευσε. «”Γεια σου Stace, θα σε πείραζε να πας στην κουζίνα και να μας φτιάξεις μερικά μπιφτέκια;”, μου είπε και εγώ αρνήθηκα. Τότε, επέμεινε και πρότεινε να βράσω αυγά, αλλά πάλι είπα όχι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, ακολούθησε ένας άγριος καυγάς, με τον άνδρα να λέει «τι είδους γυναίκα δεν ξέρει να μαγειρεύει ένα μπέργκερ ή να βράζει ένα αυγό; Δεν ξέρεις να φροντίζεις ένα alpha male, ούτε να συμπεριφέρεσαι σωστά».

Τελικά, η Stacey άνοιξε το πορτοφόλι του και άφησε πάνω στο τραπέζι την κάρτα του, τονίζοντας ότι μπορεί να παραγγείλει αν θέλει και έφυγε από το σπίτι. Στη συνέχεια τον μπλόκαρε στα social media, ενώ αγνόησε τα μηνύματα που έστελνε στο κινητό της και ζητούσε μια δεύτερη ευκαιρία.