Μια γυναίκα μεθούσε κάθε βράδυ και κάπνιζε φανατικά, μέχρι που ένα βράδυ πήγε στο νοσοκομείο με σοβαρό πόνο στο στομάχι και ενώ νόμιζε πως είχε σκωληκοειδίτιδα, τελικά ήταν έγκυος και μάλιστα σε τοκετό.

Η 21χρονη Niamh Hearn σπουδάζει στο University Centre Leeds και σύμφωνα με την The Sun χώρισε με τον μπαμπά του μωρού της τέσσερις μήνες πριν από τον ερχομό του, χωρίς να γνωρίζει πως περιμένει παιδί.

Ένα βράδυ του Αυγούστου το 2022 ξύπνησε με πόνο στο στομάχι και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της. Εκείνη ειδοποίησε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στα επείγοντα, γιατί οι γιατροί θεωρούσαν πως έχει σκωληκοειδίτιδα. Όμως, οι εξετάσεις έδειξαν ότι ξεκίνησε ο τοκετός και θα γεννούσε σε λίγη ώρα.

«Έκανα συνέχεια τεστ εγκυμοσύνης και όλα ήταν αρνητικά. Τότε, έπινα κάθε βράδυ και δύο εβδομάδες πριν την γέννα, πήγα σε ένα τριήμερο φεστιβάλ. Στα κιλά δεν έδωσα σημασία, γιατί νόμιζα πως πάχυνα λόγω των σπουδών μου. Θεώρησα πως οι ενοχλήσεις στο στομάχι ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε ότι «η νοσοκόμα με έβαλε σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο και είπε ότι με μεταφέρει να γεννήσω. Νόμιζα πως έκανε πλάκα, αλλά κατάλαβα πως έλεγε αλήθεια και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου».

Τελικά, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και ευτυχώς δεν επηρεάστηκε η υγεία του, λόγω των καταχρήσεων που έκανε η νεαρή όσο ήταν έγκυος. Πλέον, η οικογένεια της την στηρίζει στην ανατροφή και η Niamh συνεχίζει τις σπουδές της, ενώ δηλώνει ευτυχισμένη που απέκτησε τον γιο της.

«Μπορεί να ήταν απρόσμενο, αλλά είναι το καλύτερο πράγμα που έγινε στη ζωή μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Έχω κόψει το αλκοόλ και το τσιγάρο, είμαι άλλος άνθρωπος», είπε η 21χρονη.