Συνολικά 22.438 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 57.614 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανέφερε σήμερα σε μια ανακοίνωση εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας, ο Ασράφ αλ-Κούντρα. 

Εκατόν είκοσι πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 318 τραυματίστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου. 

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ προειδοποιεί για «μάχη μέχρις εσχάτων» εάν το Ισραήλ κηρύξει τον πόλεμο στον Λίβανο

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ προειδοποίησε σήμερα το Ισραήλ για «μάχη μέχρις εσχάτων» εάν το Ισραήλ κηρύξει τον πόλεμο στον Λίβανο, την επομένη της δολοφονίας του δεύτερου στην ιεραρχία της παλαιστινιακής Χαμάς στη Βηρυτό.

«Δεν φοβόμαστε τον πόλεμο… Όποιος διανοηθεί τον πόλεμο μαζί μας, θα το μετανιώσει», διεμήνυσε ο σεΐχης Χασάν Νασράλα σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, ένα 24ωρο μετά το πλήγμα που αποδίδεται στο Ισραήλ και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Σάλεχ αλ Αρούρι και άλλων πέντε στελεχών της Χαμάς σε ένα προπύργιο της Χεζμπολάχ στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ο Χασάν Νασράλα υπογράμμισε ότι η δολοφονία του Σάλεχ αλ Αρούρι συνιστά «επικίνδυνο έγκλημα» που διαβεβαίωσε ότι «δεν θα μείνει ατιμώρητο».