Μια μητέρα χτυπάει τον μικρό της γιο επειδή έβγαλε τη ζώνη το κάθισμα του αυτοκινήτου του. Αυτό φέρεται να δείχνει ένα βίντεο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί η 47χρονη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η Pamela Gladys Gaensel τέθηκε υπό κράτηση την Τετάρτη και κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιού, μετέδωσε το NBC Miami. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη, όπου οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η κάμερα την έπιασε να χαστουκίζει τον εξάχρονο γιο της αρκετά ώστε να τον αφήσει με μώλωπες.

Η Gaensel εθεάθη να τραβάει το παιδί από το αυτοκίνητό της από τα μαλλιά την Τρίτη πριν το πετάξει στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια να του πετάει το παιδικό κάθισμα, ανέφεραν οι εισαγγελείς, σύμφωνα με το WESH και όπως αναφέρει η New York Post.

Ήχοι χαστουκιών φαίνεται ότι καταγράφηκαν όταν η Gaensel έβαλε το παιδί πίσω στο αυτοκίνητο πριν το σύρει ξανά έξω, εξήγησε το πρακτορείο. Στη συνέχεια φέρεται να την είδαν να πετάει αντικείμενα πάνω από το κεφάλι του γιου της και σε μια κοντινή αυλή, για να πάει το αγόρι στη συνέχεια να τα πάρει μόνο του.

Το αγόρι έκλαιγε και παρακαλούσε τη μητέρα του να σταματήσει κατά τη διάρκεια όλου του περιστατικού, ανέφερε το NBC Miami.

Τα άλλα δύο παιδιά της Gaensel – ηλικίας 7 και 3 ετών – ήταν μέσα στο SUV κατά τη διάρκεια του φερόμενου ξυλοδαρμού, πρόσθεσε το WSVN.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από έναν άγνωστο, γεγονός που τους οδήγησε στον γιο της Gaensel στο σχολείο, όπου παρατήρησαν σημάδια στο σώμα του. Η Gaensel συνελήφθη όταν πήγε να παραλάβει το παιδί από το σχολείο.

Αργότερα είπε στην αστυνομία ότι ήθελε να δώσει ένα μάθημα στον γιο της επειδή έβγαλε τη ζώνη στο κάθισμά του στο αυτοκίνητο.

Η 47χρονη αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 5.000 δολαρίων. Τα τρία παιδιά της φροντίζει τώρα ο πατέρας τους.