Ένας άνδρας άφησε την 3χρονη κόρη του στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργείο με συνοδεία μόνο την έγκυο σύζυγό του, προκειμένου να πάει στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα και τελικά έχασε τα πάντα.

Ο Ζοάο Βίλτορ Σίλβα από την Βραζιλία δηλώνει φανατικός της Βίλα Νόβα και σύμφωνα με το ge.globo.com, βρέθηκε στο δίλημμα αν θα πρέπει να μείνει δίπλα στην οικογένεια του για το χειρουργείο ή να ταξιδέψει 2.600 χιλιόμετρα για να δει τον αγώνα που θα έκρινε την άνοδο στην βραζιλιάνικη Serie A.

Τελικά, επέλεξε να παρακολουθήσει από κοντά το ματς στην έδρα της υποβιβασμένης ABC (Α Μπε Σε Νατάλ), παρά την προειδοποίηση της συζύγου ότι θα χωρίσουν, επειδή βάζει την οικογένεια του σε δεύτερη μοίρα.

Ο ίδιος μίλησε σε τηλεοπτικά μέσα πριν τον αγώνα και εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο, δηλώνοντας ότι «άφησα τη σύζυγό μου τριών μηνών έγκυο και η κόρη μου κάνει εγχείρηση αυτή την Κυριακή. Εγώ θα είμαι στον δρόμο και δεν θα επιστρέψω πριν από το βράδυ της Δευτέρας. Όταν φτάσω εκεί, μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί».

Όμως η πρόκριση χάθηκε, γιατί η Βίλα Νόβα ηττήθηκε από την ABC με σκορ 3-2. Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικά συνεργεία με δάκρυα στα μάτια, τόσο γιατί έχασε η αγαπημένη του ομάδα, όσο και γιατί διαλύθηκε το σπίτι του, αφού τελικά χωρίζει.