Με τη λάμψη τους, έχουν την ικανότητα να φωτίζουν ακόμα και τα πιο μαύρα σύνολά μας, ενώ το μέγεθός τους είναι η τέλεια επιλογή για τις γυναίκες που δε θέλουν φορτωμένα looks. Ο λόγος για τα chunky κοσμήματα που ισορροπούν τέλεια μεταξύ μινιμαλισμού και μαξιμαλισμού.

Φέτος, τα τεράστια αξεσουάρ κυριάρχησαν στις πασαρέλες και αναδείχθηκαν ως μια από τις κορυφαίες τάσεις της χρονιάς. Τα υπερμεγέθη κοσμήματα μας σώζουν όλες εκείνες τις φορές που δεν έχουμε χρόνο να χτίσουμε το σωστό layering κοσμημάτων. Βάλτε το αγαπημένο σας statement κολιέ ή τα μεγάλα σκουλαρίκια σας και με μια κίνηση θα έχετε αναβαθμίσει το look σας. Ωστόσο, αν σας αρέσει να τολμάτε, το 2024 λέει «ναι» στον συνδυασμό πολλών chunky κοσμημάτων σε μια εμφάνιση.

Χρυσοί και ασημένιοι τόνοι φοριούνται μεμονωμένα ή περιπλέκονται μεταξύ τους, αποδεικνύοντας πόσο ταιριαστές είναι αυτές οι δύο αποχρώσεις μαζί. Στο παιχνίδι μπαίνουν και οι πέρλες που συνδυάζονται και με τα δύο μέταλλα, δίνοντας μία ακόμα επιλογή για layering. Τα chunky κοσμήματα έχουν το πλεονέκτημα να δείχνουν υπέροχα σε οποιοδήποτε combo και να επιλέξετε!

Παρακάτω θα βρείτε επιλογές σε ογκώδη δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια που θα δώσουν προσωπικότητα στα σύνολά σας και θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο το χαμόγελό σας…

Chunky δαχτυλίδια

Μérbabe 24K Amanda Ring 37€

Galleria Armadoro Darla Silver Ring 135€

Chunky κολιέ

Almynoma Jewels Maya 28€

Chunky βραχιόλι

Li La Lo Βραχιόλι Pearls από λευκό χρυσό 18K με freshwater pearls 223€

Chunky σκουλαρίκια

Almynoma Jewels Molly XL Silver 21€

Nbros Jewels Steel Drop Earrings 23€ (με έκπτωση)