Tα φλας των φωτογράφων τράβηξαν πάνω τους οι Πρώτες Κυρίες της Αμερικής και της Γαλλίας στο χθεσινό επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο. Τζο και Τζιλ Μπάιντεν υποδέχτηκαν τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριγκίτε Μακρόν σε μία δεξίωση με χαβιάρι, αστακό και ακριβά κρασιά.

Η Τζιλ Μπάιντεν διάλεξε μία τουαλέτα με έξω τους ώμους του οίκου Όσκαρ ντε λα Ρέντα σε μπλε χρώμα με μοτίβο από λουλούδια, κεντημένα με πέτρες που φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση. Ο σχεδιαστής Φερνάντο Γκαρσία δήλωσε στην Washington Post ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου «ήταν σημαντικό για εκείνη να νιώθει ο εαυτός της».

Σημειώνεται ότι ο διάσημος οίκος Oscar de la Renta είναι εδώ και χρόνια αγαπημένος των Πρώτων Κυριών από τη Τζάκι Κένεντι, Λόρα Μπους, Νάνσι Ρίγκαν και Χίλαρι Κλίντον.

Η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Μπριγκίτε, επέλεξε ένα λευκό μακρύ φόρεμα του Louis Vuitton με ψηλό λαιμό και σκίσιμο στη μία πλευρά του. Το συνδύασε με ασημένια αξεσουάρ και λευκές γόβες.

Ανάμεσα στους 338 καλεσμένους στον Λευκό Οίκο ήταν η ποιήτρια Άντα Λάιμον, ο κωμικός Στίβεν Κόλμπερτ με τη σύζυγό του, ο Κριστιάν Λουμπουτέν, η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ με την 17χρονη κόρη της και η εγκυμονούσα Κριστίν Τέιγκεν.