Είναι 53 ετών και στο TikTok είναι γνωστή ως Jojo. Η γυναίκα ξέσπασε κατά των τρολ του διαδικτύου που υποστηρίζουν ότι είναι πολύ μεγάλη για να αναρτά τις σέξι φωτογραφίες της. Προσφάτως διαζευγμένη, με έδρα της τη Νέα Υόρκη, συχνά αναρτά εικόνες της στον λογαριασμό @momlife1969, όπου έχει περισσότερους από 83.000 θαυμαστές.

Σε ένα viral βίντεο που ανάρτησε στο TikTok την περασμένη εβδομάδα, η Jojo μοιράστηκε μια σύνθεση από φωτογραφίες. «Όσοι μισούν θα μισούν», έγραψε η μητέρα δύο παιδιών, υποστηρίζοντας ότι την προέτρεψαν να «ντύνεται ανάλογα με την ηλικία της».

«Θα ντύνομαι όπως μου αρέσει» ήταν η απάντησή της.

Σε ένα ξεχωριστό βιντεάκι, η εντυπωσιακή 53χρονη ανέφερε πως της έχουν επισημάνει επίσης ότι είναι «πολύ μεγάλη» για να φορά μπικίνι.

«Μάντεψε, θα το φοράω ούτως ή άλλως», αντέδρασε, φορώντας το μπικίνι της.

Κι ενώ αρκετοί την επικρίνουν, η Jojo, η οποία είναι μητέρα δύο εφήβων, έχει επίσης και έναν «στρατό» υποστηρικτών που την ενθαρρύνουν να συνεχίσει να κάνει αυτό που θέλει η ίδια.

«Είσαι πανέμορφη, μην ιδρώνεις», της έγραψε ένας άντρας θαυμαστής της.

«Δεν είσαι πολύ μεγάλη… Πόσο… είσαι 29; Ίσως 30; Είσαι εντυπωσιακή», σχολίασε ένας άλλος άντρας.

Η Jojo, η οποία είναι single και έτοιμη να βγει ξανά στον κόσμο των ραντεβού, έχει αποκαλύψει ότι κάτι τρέχει με έναν μυστηριώδη άντρα, όμως τα συναισθήματα δεν φαίνεται να είναι αμοιβαία.