Η φήμη της Σοφία Βεργκάρα εκτοξεύτηκε στα ύψη με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μοντέρνα Οικογένεια», κάνοντάς την για το 2018 την πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα τηλεοπτική ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Με τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να ανεβάζουν τη θερμοκρασία -ειδικά εκείνες με μαγιό- πολλές είναι οι θαυμάστριές της που αναρωτιούνται πώς η 49χρονη διατηρείται φρέσκια και λαμπερή. Το eatthis.com αποκαλύπτει τις υγιεινές διατροφικές της συνήθειες που βοηθούν τη σταρ του Χόλιγουντ να είναι πάντα φρέσκια και λαμπερή.

Κάνει τα πάντα «με μέτρο»

Σοφία Βεργκάρα

Πριν από αρκετά χρόνια, σε συνέντευξή της στο Fox News, η Σοφία Βεργκάρα έδωσε κάποιες συμβουλές που, όπως φαίνεται, και η ίδια εφαρμόζει μέχρι και σήμερα. Το eatthis.com αναφέρει ότι χαρακτηριστικά η Κολομβιανή σταρ δήλωσε πως «Τα πάντα με μέτρο. Όχι πάρα πολύ φαγητό, όχι πάρα πολύ άσκηση, όχι πάρα πολύ τίποτα. Όλα με μέτρο». Και συνέχισε εξηγώντας «Και φυσικά, το να φοράς αντηλιακό, να κάνεις τα πράγματα που σου λέει ο δερματολόγος σου -αυτό βοηθάει στη διαδικασία της γήρανσης».

Κάνει τις θερμίδες της να έχουν σημασία

Σοφία Βεργκάρα

Η Βεργκάρα μένει μακριά από τους περισσότερους υδατάνθρακες και προσπαθεί να κάνει τις θερμίδες της να μετράνε πραγματικά. Τρώγοντας με μέτρο σημαίνει ότι δεν καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από όσες χρειάζεται το σώμα σας για να λειτουργήσει σωστά. Η υπερβολική κατανάλωση θερμίδων οδηγεί, μεταξύ άλλων, σε αύξηση του σωματικού βάρους, διαβήτη και καρδιακές παθήσεις. Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, ένα μέτρια δραστήριο άτομο ηλικίας 41-45 ετών χρειάζεται περίπου 2.000 θερμίδες την ημέρα.

Οι διατροφικές οδηγίες του USDA ενθαρρύνουν τους Αμερικανούς να τρώνε υγιεινά για να μειώσουν τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών. Λένε να απολαμβάνουν τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, να παραμένουν εντός των ορίων θερμίδων και να περιορίζουν τα τρόφιμα και τα ποτά με πρόσθετα σάκχαρα, νάτριο και κορεσμένα λίπη.

Κάνει έξυπνες διατροφικές επιλογές

Σοφία Βεργκάρα

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2018 ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή πλούσια σε θρεπτικές τροφές. Σύμφωνα με το Hollywoodzam, το πρωινό της Βεργκάρα αποτελείται από γιαούρτι με μούσλι, σπόρους chia, βρώμη και βατόμουρα. Το μεσημεριανό γεύμα μπορεί να περιλαμβάνει μια άπαχη πρωτεΐνη, όπως ψάρι, και μια φρέσκια σαλάτα. Το δείπνο μπορεί να αποτελείται από σούσι, καστανό ρύζι, λαχανικά στον ατμό ή άλλες άπαχες πρωτεΐνες και λαχανικά.

Τι απολαμβάνει περισσότερο ως επιδόρπιο; Η ίδια δήλωσε στο InStyle ότι «Ο μεγαλύτερος πειρασμός μου, αυτό χωρίς το οποίο δεν μπορώ να ζήσω, σίγουρα, είναι το κέικ. Πάντα πρέπει να έχω κέικ στο σπίτι μου».