Κόντρα στην παράδοση που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια για γαλακτώδεις ροζ αποχρώσεις και γαλλικό μακινιούρ, η Τζένιφερ Λόπεζ για την ημέρα του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ επέλεξε  μια όχι και τόσο συνηθισμένη απόχρωση.

Πιο συγκεκριμένα το μανικιούρ της όταν ο σύζυγός της, πια, Μπεν Άφλεκ περνούσε την βέρα στο δάχτυλό της είχε μια ζεστή γκρι απόχρωση. Και ευτυχώς για όλες εκείνες που θέλουν να αντιγράψουν το look της ο, επί χρόνια, nail artist της, Tom Bachik, απκάλυψε την ακριβή απόχρωση που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το γαμήλιο μανικιούρ της για τη μεγάλη μέρα.

Τζένιφερ Λόπεζ: Το ανατρεπτικό μανικιούρ του γάμου της που θα γίνει σίγουρα τάση

Ο Tom δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία που είχε ανεβάσει λίγο νωρίτερα το πρωί της Κυριακής η Τζένιφερ Λόπεζ μετά το γάμο της με τον Μπέν Άφλεκ, αλλά με μια επιπλέον κρίσιμη λεπτομέρεια, προσθέτοντας στο κάτω μέρος της λεζάντας το: «Χρώμα που χρησιμοποιήθηκε: @bioseaweedgel #SGAreYouShore? #bioseaweedgel».

Το όνομα της απόχρωσης των νυχιών είναι το, Are You Shore, ένας συγκινητικός φόρος τιμής, αφού η Λόπεζ αναγνώρισε στο δελτίο τύπου που έστειλε στους συνδρομητές του blog της On The JLo ότι αυτή την ημέρα την περίμενε πολύ καιρό. «Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», έγραψε η Λατίνα σταρ.

Όσο για το χρώμα, περιγράφεται από τη μάρκα ως «γήινο καφέ της άμμου», με «συμπαγές φινίρισμα». Από κοντά μοιάζει με ένα αμμώδες γκρι που μετατρέπεται σε μωβ-γκρι ή γήνιο nude, αναλόγως τον φωτισμό. Τα χρώματα Bio Seaweed Gel προορίζονται μόνο για επαγγελματική χρήση, αλλά για κάτι παρόμοιο που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι, το Sand Tropez της Essie επιτυγχάνει τον αμμώδη nude τόνο, ενώ το Berlin There Done That της OPI κινείται περισσότερο προς το γκρι, αναφέρει το Glamour.

Δεδομένου ότι το δαχτυλίδι (και συνεπώς τα νύχια της) ήταν στο επίκεντρο, είναι σίγουρο ότι η JLo σκέφτηκε αρκετά για την ακριβή απόχρωση που ήθελε να σηματοδοτήσει μια τόσο σημαντική στιγμή, και είναι λογικό ότι εμπιστεύτηκε τη δουλειά στον Tom, τον επί χρόνια μανικιουρίστα της, ο οποίος έχει φροντίσει τα νύχια της στα περισσότερα από τα πιο σημαντικά events της Τζένιφερ Λόπεζ τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, λοιπόν, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ένα λαμπερό νέο μανικιούρ, ένα λαμπερό νέο δαχτυλίδι και ένα λαμπερό νέο επώνυμο!