Όταν πρόκειται για τις εμφανίσεις της Τζένιφερ Λόπεζ, τα πάντα πάνω της είναι προσεγμένα και προσχεδιασμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Κάτι που συνέβη και με το μανικιούρ της κατά την παραλαβή του iHeart Radio Icon Award, όπου ξεχώρισαν τα ιδιαίτερα απλό αλλά εξίσου εντυπωσιακά περιποιημένα νύχια της. Ένα εμβληματικό «διπλό» γαλλικό μανικιούρ που αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις στο μανικιούρ για την άνοιξη του 2022.

Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς να αντιγράψετε το μανικιούρ της που αποτελεί την πιο hot τάση για την άνοιξη του 2022

Ο μανικιουρίστας της Λατίνας σταρ, λοιπόν, Tom Bachik, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram όλες τις λεπτομέρειες για το διπλό γαλλικό μανικιούρ που είχε η τραγουδίστρια κατά την παραλαβή του βραβείου της.

Το γαλλικό μανικιούρ της Τζένιφερ Λόπεζ είναι μίνιμαλ και λαμπερό, χωρίς χρώμα και μόνο μια νότα λάμψης στην άκρη. Ο Bachik, μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για να αποκτήσει η JLo αυτό που ο ίδιος αποκάλεσε «Μινιμαλιστικό Μοντέρνο Μανικιούρ». Ξεκίνησε με ένα προϊόν για να φροντίσει τα πετσάκια της εκκρηκτικής τραγουδίστριας και στη συνέχεια εφάρμοσε ένα διάφανο βερνίκι για βάση και μια παγωμένη καθαρή άκρη στην κορυφή των νυχιών της Λόπεζ σε μυτερό σχήμα αμύγδαλου. Για να αποκτήσει αυτή τη δεύτερη γυαλιστερή καμπύλη πάνω από το παγωμένο άκρο -ο ίδιος αποκάλεσε αυτή τη δεύτερη γραμμή «μοντέρνο χαμόγελο»-, χρησιμοποίησε ένα βερνίκι νυχιών σε ροζ χρυσό.

Το αστραφτερό διπλό γαλλικό μανικιούρ ταίριαξε τέλεια με τα διαμαντένια δαχτυλίδια της Λόπεζ σε διάφορες εκδοχές, ενώ αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα απόλυτα νυχτερινό μανικιούρ, που η καθεμία μπορεί να αντιγράψει στο σπίτι.

Η αγάπη όλων για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, εξηγεί το Bustle, είναι ακλόνητη και θα συνεχίσει να κυριαρχεί σε κάθε τάση στα νύχια στο άμεσο μέλλον. Η διασημότητα και καλλιτέχνης νυχιών της Chanel, Betina R. Goldstei, μάλιστα, μοιράστηκε πρόσφατα με το Bustle τις προβλέψεις της για την άνοιξη του 2022 για την τάση στα νύχια και χαρακτήρισε ένα «ανανεωμένο γαλλικό μανικιούρ» με μια εκρού κρεμ βάση ως κάτι που θα συνεχίσει να είναι hot αυτή τη σεζόν. «Θα δείτε αυτή την τάση σε όλο το κόκκινο χαλί», είπε. «Είναι πολύ φυσικό και προσιτό, προσθέτοντας κομψότητα στα μακριά ή κοντά νύχια».