Τρισευτυχισμένη είναι η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ. Η τραγουδίστρια, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τη βέρα που κοσμεί τον παράμεσό της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε με τους 281 εκατομμύρια ακόλουθούς της, τη βέρα της ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και κάτω από τα σεντόνια.

Σύμφωνα με την DailyMail, που επικαλείται σχετικό έγγραφο, η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να λάβει το επίθετο του Άφλεκ. Το πιστοποιητικό γάμου, ωστόσο, δεν έχει ακόμη κατατεθεί.

Πηγή μιλώντας στο ET Online ανέφερε σχετικά με τον γάμο των σταρ: «Η Τζεν και ο Μπεν παντρεύτηκαν στο Βέγκας. Διασκεδάζουν τόσο πολύ μαζί και σκέφτηκαν ότι θα ήταν και αυτή μια διασκεδαστική ιδέα. Ο Μπεν είναι απόλυτα ερωτευμένος με την Τζεν και νιώθει ότι τον αγαπά. Και οι δύο αισθάνονται τόσο άνετα ο ένας με τον άλλον και τους αρέσει να μοιράζονται τη ζωή τους, γνωρίζονται τόσο καλά».

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ επανενώθηκαν πέρυσι ως ζευγάρι, αρραβωνιάστηκαν φέτος τον Απρίλιο και παντρεύτηκαν μόλις χθες Κυριακή 18/07.