Ο λευκός καναπές, όσο απαγορευτικός κι αν μοιάζει για κάποιους λόγω του χρώματός του και των λεκέδων, αποτελεί τον τέλειο καμβά που μπορεί να ταιριάξει με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Τα διάφορα χρώματα και σχέδια μπορούν να ενσωματωθούν μέσα από μαξιλάρια, κουβέρτες, χαλιά ή ακόμη και στον τοίχο. Και σύμφωνα με το LA Furniture Blog, εάν έχετε ένα μικρό σαλόνι, ένας λευκός καναπές θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς, επειδή το λευκό θα αντανακλά το φως, κάνοντας το δωμάτιό σας να φαίνεται ευρύχωρο και φωτεινό.

Διαφορετικές υφές

Λευκός καναπές

Η διακόσμηση ενός δωματίου γύρω από έναν λευκό καναπέ είναι πολύ ευέλικτη, καθώς το λευκό μπορεί να συνδυαστεί με ποικίλα χρώματα, μοτίβα και υφές. Βελούδινα μαξιλάρια, ένα ογκώδες χαλί, ένα τραπεζάκι σαλονιού από ρατάν και ένα βοηθητικό τραπέζι αποτελούν μια απλή και πολύ βατή πρόταση για να πλαισιώσετε το λευκό καναπέ του χώρου σας.

Προσθέστε χρώμα με ένα χαλί

Τα χαλιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε χρώμα σε ένα δωμάτιο διακοσμημένο με λευκούς τοίχους και λευκό καναπέ.

Ζεστοί τόνοι

Λευκός καναπές

Ένας λευκός καναπές φαίνεται υπέροχος με ζεστά χρώματα. Προσθέστε μερικές κουρτίνες σε αποχρώσεις από τερακότα και ανοιχτόχρωμα πορτοκαλί μαξιλάρια ή ένα ριχτάρι. Η βελούδινη υφή των κουρτινών και των μαξιλαριών θα προσθέσει επιπλέον στυλ στο χώρο σας.

Αντίθεση χρωμάτων

Ένας λευκός καναπές σε ένα δωμάτιο βαμμένο μαύρο είναι μια πολύ μοντέρνα επιλογή. Η αντίθεση είναι έντονη, αλλά λειτουργεί τέλεια για έναν σύγχρονο χώρο.

Μαύρες λεπτομέρειες

Λευκός καναπές

Τίποτα δεν ταιριάζει πιο ιδανικά με έναν λευκό καναπέ όπως το μαύρο χρώμα. Ο λευκός καναπές και οι λευκοί τοίχοι σε ένα σαλόνι, αποτελούν τον τέλειο καμβά για πινελιές σε μαύρο χρώμα σε διάφορα διακοσμητικά όπως ένα φωτιστικό, το τραπεζάκι του καφέ, το χαλί ακόμη και το πλαίσιο του παραθύρου.

Boho στυλ

Λευκός καναπές

Παρά το γεγονός ότι το boho συχνά ενσωματώνει πολύ χρώμα στο στυλ του, ένας λευκός καναπές μπορεί να φαίνεται υπέροχος και γι’ αυτήν την διακοσμητική προσέγγιση. Η φυσική αίσθηση του δωματίου μπορεί να αναδειχθεί με τα φυτά, το χαλί από γιούτα, το ξύλινο τραπεζάκι του καφέ και τις καρέκλες από μπαμπού. Οι γήινες αποχρώσεις είναι το επίκεντρο του σχεδιασμού και ο λευκός καναπές λειτουργεί για να κρατά την προσοχή στα άλλα στοιχεία.