Ο χαρακτήρας της Λίλι Κόλινς στο «Emily in Paris» μπορεί να είναι περισσότερο γνωστός για την εκπληκτική αίσθηση της μόδας, αλλά με τα τολμηρά φρύδια, τα πράσινα μάτια και την άψογη επιδερμίδα της, το μοντέλο και ηθοποιός αποτελεί ένα από τα απόλυτα σύμβολα ομορφιάς. Και μοιράζεται μαζί σας πέντε συμβουλές περιποίησης για λαμπερό δέρμα.

Λίλι Κόλινς

Φοράει πάντα αντηλιακό

Αν και η καταγωγή της είναι από την Καλιφόρνια (γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και εξακολουθεί να ζει εκεί για το μεγαλύτερο μέρος του έτους), δεν θα βρείτε τη Λίλι να λιάζεται στον ήλιο τις μέρες της άδειάς της -τουλάχιστον όχι χωρίς την κατάλληλη προστασία. Παρόλο που το δέρμα της μπορούσε να μαυρίσει, ξέρει ότι το κλειδί για την αντιγήρανση είναι η συνέπεια με το αντηλιακό.

Λατρεύει ένα καλό προϊόν παντοπωλείου ή φαρμακείου

Αν και είναι πρόσωπο της Lancôme και σίγουρα χρησιμοποιεί τα προϊόντα περιποίησης και τα καλλυντικά του διάσημου brand, η Λίλι, αναφέρει το womenshealthmag.com, μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιεί οικονομικά προϊόντα, ακόμη κι αν πρόκειται για θέματα ενυδάτωσης, πραγματικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Λάτρης του βάλσαμου για τα χείλη, το αγαπημένο της προϊόν είναι ένα σωληνάριο Burt’s Bees αξίας 4 δολαρίων. «Το Burt’s Bee έχει αυτή την πραγματικά εξαιρετική ενυδάτωση και επίσης κάνει τα χείλη μου να αισθάνονται τσούξιμο λόγω της μέντας, την οποία λατρεύω επίσης», είπε η Λίλι στο Byrdie. Για το υπόλοιπο σώμα της, είναι εξίσου χαμηλών τόνων. «Αν νιώθω ξηρή την επιδερμίδα μου, θα βάλω και υγρό λάδι καρύδας στο σώμα μου», αποκάλυψε η ίδια στους New York Times.

Δεν πηγαίνει ποτέ για ύπνο χωρίς να βγάλει το μακιγιάζ της

Είτε έχει μια πιο φυσική, εκτός υποκριτικής εμφάνιση είτε είναι εντυπωσιακή για μια μεγάλη εκδήλωση, η σταρ είναι σχολαστική στο να πλένει το πρόσωπό της στο τέλος της ημέρας και αυτή η συνέπεια είναι το κλειδί για την καθαρή της επιδερμίδα. «Προφανώς, τη νύχτα, είναι πάντα πολύ σημαντικό να βγάζετε το μακιγιάζ σας», είπε η Λίλι Κόλινς στο blog The New Potato. «Εγώ το αφαιρώ πάντα. Δεν μπορώ να πάω για ύπνο με τίποτα». Μάλιστα, η δύο φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός διατηρεί τη νυχτερινή της ρουτίνα αρκετά απλή στο σύνολό της. «Είμαι μεγάλος θαυμαστής της χρήσης της Lancôme Hydra Zen Anti-Stress -ενυδατικής κρέμας νυκτός. Δεν είναι πολύ παχύρρευστη, αλλά πραγματικά ενυδατώνει», είπε στην ίδια συνέντευξη για το προϊόν που θεωρεί «ήρωα» πριν τον ύπνο.

Τα χαρακτηριστικά της φρύδια χρειάζονται λίγη συντήρηση

Μπορεί να νομίζετε ότι υπάρχει κάποιος επιδέξιος διαμορφωτής φρυδιών πίσω από τα διάσημα φρύδια της σε στιλ Όντρεϊ Χέπμπορν, αλλά η αλήθεια είναι ότι πραγματικά η Κόλινς γεννήθηκε με αυτά. Σύμφωνα με την μακικιέρ της, Fiona Stiles, πολύ λίγη φασαρία και περιποίηση γίνεται όταν ετοιμάζει τα φρύδια της Λίλι, ακόμα και για μια φωτογράφιση σε μεγάλο περιοδικό. «Τα βουρτσίζω πάντα και συχνά τα φροντίζω με μια πομάδα ή τζελ για τα φρύδια», είπε η Stiles στο L’Officiel. «Περιστασιακά θα συμπληρώσω λίγο εδώ ή εκεί, αλλά όπως είπα, έχει φυσικά εκπληκτικά φρύδια».

Λίλι Κόλινς

Της αρέσει να ρισκάρει με τα μαλλιά της

Σύμφωνα με τον κομμωτή της Gregory Russell, ο οποίος συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Κόλινς στο Met Gala του 2013, τα μαλλιά είναι ένα μέρος όπου ο πελάτης του αρέσει να παίρνει ρίσκα. «Η Λίλι είναι τόσο ανοιχτή στο όραμα και τις εμπνεύσεις μας, είναι τόσο συνεργάσιμη», είπε ο Russell στο Burdie. «Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς; Είναι εκπληκτική και θέλει να ρίξει μια ματιά -είναι η μούσα μου πια».