Ο χειμώνας είναι εδώ. Και ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο απρόβλεπτος καιρός δεν είναι οι πιο ιδανικές συνθήκες για ένα ραντεβού, υπάρχουν ακόμα πολλοί τρόποι για να κάνετε αξέχαστες εμφανίσεις κατά την χειμερινή σεζόν. Ακόμη, λοιπόν, κι αν κάνει κρύο μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις του καλού σας, επιλέγοντας κάποιο από τα οκτώ look που ακολουθούν παρακάτω, σύμφωνα, πάντα, με την περίσταση του ραντεβού σας.

Γυναίκα με φόρεμα πουλόβερ

Ραντεβού για brunch

Αν έχετε βαρεθεί τα τυπικά ραντεβού για δείπνο, δοκιμάστε να βγείτε για brunch. Φορέστε ένα πουλόβερ φόρεμα, μια ζώνη με αλυσίδα και τις αγαπημένες σας μπότες και είστε έτοιμες για ρομαντισμό -και λίγο καλό φαγητό!

Χαλαροί σε χειμερινό θέρετρο

Είτε βρίσκεστε στις πίστες είτε περνάτε χρόνο στο καταφύγιο, μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο σε κάποιο από τα δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε ένα χειμερινό ραντεβού. Προμηθευτείτε μια χαριτωμένη και στυλάτη στολή του σκι και κάντε τον εαυτό σας να μοιάζει με τη Lady Gaga στο House of Gucci.

Έξοδος για ζεστή σοκολάτα

Το χειμώνα ένα ραντεβού για ζεστή σοκολάτα αποτελεί ιδανική επιλογή για να συναντήσετε κάποιον σε ένα χαλαρό περιβάλλον, γι’ αυτό κρατήστε το ντύσιμό σας χαμηλών τόνων με ένα ζιβάγκο και μια πλεκτή φούστα για μια ζεστή εμφάνιση.

Πλεκτό πουλόβερ με φούστα

Γευσιγνωσία κρασιού

Μια έξοδος για κρασί σε κάποιο από τα καθιερωμένα wine bars της πόλης αποτελεί πάντα καλή επιλογή για ραντεβού. Ο χειμώνας είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσετε ένα τέτοιο ραντεβού γεμάτο με τα υπέροχα αρώματα των κρασιών. Μια σατέν μπλούζα με δερμάτινο παντελόνι είναι τόσο εκλεπτυσμένη όσο και διασκεδαστική για ένα ραντεβού «ενήλικων».

Θεατρική παράσταση

Το θέατρο αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για βραδινό ραντεβού που σας επιτρέπει να ντυθείτε όπως θέλετε, χωρίς να περνάτε πολύ χρόνο έξω στο κρύο. Συνδυάστε ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο με ένα εντυπωσιακό blazer φόρεμα για να δημιουργήσετε μια δραματική εμφάνιση που ταιριάζει με όποια παράσταση βλέπετε.

Γυναίκα φοράει blazer- φόρεμα

Μία μέρα στο μουσείο

Απομακρυνθείτε από το κρύο περνώντας τη μέρα σας στο μουσείο. Θα μοιάζετε με ένα έργο τέχνης με μια φούστα με κρόσσια, ένα cropped top και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Απόδραση του Σαββατοκύριακου

Αποδράστε από την καθημερινότητά σας φεύγοντας για το Σαββατοκύριακο. Το να περνάτε χρόνο με τον σύντροφό σας σε ένα ξενοδοχείο και να παίρνετε το πρωινό σας στο κρεβάτι είναι ο τέλειος τρόπος για να αναζοπυρώσετε την αγάπη σας -ειδικά αν φοράτε και ένα απλό, σατέν φόρεμα σε στυλ lingerie και μερικά ρομαντικά αξεσουάρ.

Γυναίκα με παλτό

Τουρίστας στην πόλη

Κάντε τον τουρίστα στην ίδια σας την πόλη, εξερευνώντας με ταίρι σας τα πιο όμορφα και γραφικά μέρη, τα σημεία αναφοράς της και τα τοπ καφέ και εστιατόρια. Δείτε όλα τα τουριστικά αξιοθέατα και μείνετε ζεστές με ένα μακρύ παλτό και φόρεμα με ζιβάγκο λαιμό. Φροντίστε να φορέσετε, ωστόσο, καλά και άνετα παπούτσια για περπάτημα.