Ο λόγος για την Lady Gaga και την εμφάνισή της στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας House of Gucci που πρωταγωνιστεί στο Λονδίνο.

Συνδυάζοντας το ιδιαίτερο φόρεμα με αστραφτερά γάντια, δίχτυ μέχρι ψηλά στους μηρούς και πανύψηλες πλατφόρμες της τράβηξε πάνω της βλέμματα και φωτογραφικά φλας.

Lady Gaga poses for photographers upon arrival at the World premiere of the film ‘House of Gucci’ in London Tuesday, Nov. 9, 2021. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

«Γίνομαι ρομαντική όταν αφορά στην τέχνη. Είχα μια ρομαντική σχέση με τον ρόλο μου την Πατρίτσια», δήλωσε η διεθνούς φήμης ποπ σταρ.

Μαζί της στο κόκκινο χαλί ήταν και οι συμπρωταγωνιστές της στο «House of Gucci», Άνταμ Ντράιβερ και Τζάρεντ Λέτο φορώντας επίσης δημιουργίες του διεθνούς οίκου.

Παρούσα και η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία όχι μόνο εμφανίζεται στην ταινία, αλλά είναι επίσης παντρεμένη με τον François-Henri Pinault, διευθύνοντα σύμβουλο της Kering, της μητρικής εταιρείας της Gucci.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια στην ταινία που θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου υποδύεται την Patricia Reggiani την γυναίκα που σκότωσε τον κληρονόμο του Διεθνούς Οίκου.