Είτε είναι δερμάτινες είτε σουέτ, με επίπεδη σόλα ή με τακούνια, όχι μόνο φοριούνται εκπληκτικά οι μπότες πάνω από το γόνατο, αλλά σχεδόν έχουν γίνει ένα από τα βασικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας.

Φορέστε τις μπότες πάνω από το γόνατο με στενό τζιν ή κολάν, διαμορφώστε τις με μια μίντι φούστα που πέφτει κάτω από το πάνω μέρος της μπότας ή αφήστε ένα κομμάτι δέρμα να διαφαίνεται ανάμεσα στην μπότα σας και ένα κοντό φόρεμα.

Πώς να φορέσετε τις μπότες πάνω από το γόνατο

Καφέ μπότες ιππασίας πάνω από το γόνατο

Εάν το υπόλοιπο ντύσιμό σας είναι πολύ «φλύαρο» -όπως μία μίνι φούστα με πολλά σχέδια- επιλέξτε κλασικές καφέ μπότες ιππασίας πάνω από το γόνατο. Κάνουν την εμφάνισή σας ιδιαίτερα εντυπωσιακή, χωρίς, ωστόσο να ουρλιάζουν για προσοχή.

Μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο

Αν πρέπει να βγείτε έξω -και θέλετε να φαίνεστε επαγγελματίας όταν το κάνετε- συνδυάστε τις μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο με ένα πλεκτό φόρεμα σε λαμπερούς τόνους, καθώς και μια ασορτί ζώνη. Ένα σκίσιμο στη φούστα αναδεικνύει τις μπότες σας και σας βοηθά να περπατάτε πιο εύκολα.

Πώς να φορέσετε τις μπότες πάνω από το γόνατο

Λουστρίνι μπότες πάνω από το γόνατο

Οι γυαλιστερές, λουστρίνι μπότες πάνω από το γόνατο είναι λίγο πιο αστραφτερές από ένα τυπικό ζευγάρι. Φορέστε τες με ρούχα σε ασπρόμαυρους συνδυασμούς με παιχνιδιάρικα παστέλ αξεσουάρ, αδιαφανές καλσόν και ένα oversized μπλέιζερ.

Πώς να φορέσετε τις μπότες πάνω από το γόνατο

Με τακούνι πλατφόρμα

Μια πλατφόρμα αναβαθμίζει τις μπότες πάνω από το γόνατο σε βασικές που μπορούν να φορεθούν παντού. Ανεξάρτητα από το ύψος του τακουνιού, μπορείτε να περπατάτε άνετα αποστάσεις -ακόμα κι αν βρίσκονται όλα σε απόσταση λίγων τετραγώνων από το σπίτι σας.

Μπότες πάνω από το γόνατο εμπνευσμένες από τον κόσμο των μοτοσικλετών

Επιλέξτε ένα στυλ μπότας πάνω από το γόνατο που θα δώσει στο μίνι φόρεμά σας αρκετά πλεονεκτήματα. Οι λεπτομέρειες σε στυλ μοτοσικλετιστή (αγκράφες, καρφιά, τρακτεροτές σόλες -ή και τα τρία ταυτόχρονα) αποτελούν μεγάλη τάση.

Πώς να φορέσετε τις μπότες πάνω από το γόνατο

Μπότες πάνω από το γόνατο με κορδόνια

Εάν έχετε αποφύγει τις μπότες πάνω από το γόνατο επειδή δεν σας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο απλώνονται γύρω από τους τετρακέφαλους σας, υπάρχει μια αρκετά αποτελεσματική λύση: ένα κορδόνι που κρατά την μπότα εκεί ακριβώς που την θέλετε.

Πώς να φορέσετε τις μπότες πάνω από το γόνατο

Μπότες από ψεύτικο σουέτ πάνω από το γόνατο

Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε μονόχρωμο ντύσιμο. Ξεκινήστε με σουέτ μπότες πάνω από το γόνατο και ταιριάξτε τα ρούχα σας με μια μονόχρωμη εμφάνιση.

Πώς να φορέσετε τις μπότες πάνω από το γόνατο

Μπότες με υφή

Δώστε νέα ζωή σε ένα φλοράλ φόρεμα με ανάγλυφες μπότες πάνω από το γόνατο. Είτε το μοτίβο είναι διακριτικό είτε με έντονα σχέδια, τα υφάσματα με αντίθεση θα κάνουν ένα φόρεμα γραφείου οποιασδήποτε παλιάς εποχής να μοιάζει εξαιρετικά εκλεπτυσμένο.