Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, λένε. Ισχύει το ίδιο και όταν η συζήτηση αφορά τη σχέση δύο ανθρώπων; Η Jana Hocking πιστεύει πως ναι, καθώς εξομολογείται ότι πρόσφατα ερωτεύτηκε τρελά έναν άντρα, ο οποίος είναι μεγαλύτερός της κατά 20 χρόνια.

Η αρθρογράφος από την Αυστραλία δεν περίμενε να της συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Όταν όμως αποφάσισε να αφήσει πίσω τις εφαρμογές γνωριμιών και να γνωρίσει ανθρώπους στην πραγματική ζωή, βρέθηκε να νιώθει έλξη για έναν άντρα πολύ πιο ώριμο από ό,τι περίμενε.

Στη στήλη της στο news.com.au, έγραψε, σύμφωνα με τη Daily Star: «Υπήρξε ένας τύπος, τον οποίο γνώρισα μέσω ενός άλλου φίλου και ήταν εντελώς εκτός του ηλικιακού ορίου που είχα. Ας πούμε 20 χρόνια μεγαλύτερος.

Αποφάσισε ότι του αρέσω και έβαλε μπροστά τη γοητεία του. Παρόλο που είχα κολακευτεί, δυσκολευόμουν λίγο».

«Χμ… Τι γίνεται;»

Κι ενώ αρχικά αγνοούσε τις κινήσεις του να την προσεγγίσει, πήγε τελικά στο σπίτι του για ένα πάρτι με τις φίλες της. Και ήταν «η καλύτερη βραδιά». Σύντομα βρέθηκε ερωτευμένη με τον μεγαλύτερο άντρα.

«Την επόμενη ημέρα ξύπνησα με ένα μήνυμά του και μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ένιωσα πεταλούδες στο στομάχι μου. Χμ… Τι γίνεται; Σκέφτηκα, καθώς σηκωνόμουν μετά από μεθύσι από το κρεβάτι μου», θυμάται.

«Την υπόλοιπη μέρα παρέμενε στη σκέψη μου. Έτσι όταν βγήκαμε έξω αργότερα εκείνο το βράδυ, ενθουσιάστηκα που τον είδα ξανά. Ήταν ένας τύπος που δεν έμοιαζε με κανέναν από εκείνους που μου άρεσαν. Ήταν πνευματώδης και σοβαρός και, επίσης, είχε την ίδια ηλικία με τον μπαμπά μου!».

Η Jana παραδέχεται ότι δεν θα έδινε ποτέ σημασία στον άντρα αυτό αν τον έβλεπε στο Tinder. Το ζευγάρι άρχισε όμως να βγαίνει για μερικές εβδομάδες και έμαθαν πολλά ο ένας από τον άλλον, όπως λέει.

Την podcaster τράβηξαν οι «ενδιαφέρουσες συζητήσεις» και το γεγονός ότι μάθαινε πράγματα για τον κόσμο που δεν γνώριζε. Και αυτό που έμαθε είναι ότι η έλξη έχει να κάνει με πολλά περισσότερα πράγματα από τα κοινά ενδιαφέροντα με ένα άλλο πρόσωπο.

Πάντως, μετά από έναν μήνα, το ζευγάρι επέλεξε ξεχωριστούς δρόμους… Ήταν εκείνος που αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη σχέση, κάτι που την πλήγωσε. Πλέον όμως δεν το μετανιώνει, όπως λέει.