H FREDDY γιορτάζει την WR.UP Denim συλλογή της με ένα μεγάλο διαγωνισμό και σας κάνει δώρο γι’ αυτές τις γιορτές το απόλυτο Xmas Style Make-over!

Τα μοναδικά παντελόνια WR.UP Denim by Freddy, αντικείμενο πόθου για εκατομμύρια γυναίκες, συνδυάζουν το πιο basic item μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας -το denim- με την επαναστατική τεχνολογία WR.UP της FREDDY.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό τους και τα ειδικά WR.UP επιθέματα σιλικόνης, προσεκτικά τοποθετημένα στα πιο «επίμαχα» σημεία της σιλουέτας, τα WR.UP Denim της Freddy τονίζουν και αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες με τον πιο φυσικό τρόπο, προσθέτοντας ισχυρές δόσεις sex appeal στο fashion style σας!

Πάρε μέρος τώρα στο μεγάλο «WRUP YOUR #XMAS» διαγωνισμό της FREDDY και ζήσε την πιο exclusive fashion εμπειρία της ζωής σου!

– Κάνε like στη σελίδα της Freddy και Share το post του διαγωνισμού.

– Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού http://wrupyourchristmas.pgtb.me/JlnZ8T μέχρι τις 22/12 και μπες στην κλήρωση για να διεκδικήσεις μία από τις δύο FREDDY δωροεπιταγές αξίας 150 ευρώ για αξέχαστο #WRUPShopping στο FREDDY Store (Golden Hall) παρέα με τους D-fine, το κορυφαίο στυλιστικό δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης, για smart shopping tips.

Τα WR.UP Denim παντελόνια της Freddy θα αναλάβουν να αναδείξουν την πιο σέξι πλευρά σου, και οι D-fine, οι αγαπημένοι στυλίστες της Ελένης Μενεγάκη, θα είναι εκεί μαζί σου για super styling tips!

Τα ονόματα των δυο τυχερών νικητριών θα ανακοινωθούν στη σελίδα της Freddy στο Facebook, στις 23 Δεκεμβρίου 2014.