Μια γρήγορη ματιά στο Instagram της Αντριάνα Λίμα αποτελεί αναμφίβολα το καλύτερο κίνητρο για να ξεκινήσετε να ασκείστε και να τρώτε υγιεινά. Το 39χρονο supermodel φαίνεται εκπληκτικό, και ενώ τα γονίδια σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο, είναι η σκληρή προπόνηση και η διατροφή της που τη διατηρούν σε αυτήν την άριστη φόρμα.

Είναι γνωστή η αγάπη που έχει η πανέμορφη βραζιλιάνα καλλονή στις πολύ έντονες προπονήσεις πυγμαχίας, για ενδυνάμωση. Το μοντέλο έχει αποκαλύψει, επίσης, κατά καιρούς ότι ο συνδυασμός προπόνησης πυγμαχίας και δίαιτας με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες έχουν μεταμορφώσει εντελώς το σώμα της.

Η Λίμα, μάλιστα, έχει εξηγήσει ότι η καθημερινότητά της περιλαμβάνει απαραιτήτως άσκηση καθώς «δεν μπορώ να λειτουργήσω εάν δεν ξεκινήσω την ημέρα μου με άθληση ή διαλογισμό». Αυτό που συστήνει στις ακόλουθούς της, προκειμένου να συμπεριλάβουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους είναι να βρουν κάτι που πραγματικά τις αρέσει, ώστε να έχουν κίνητρο να το εξασκούν σε συχνή βάση.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δίνει και στη διατροφή της, προτιμώντας να τρώει τροφές μη επεξεργασμένες. Μέσα στην ημέρα τρώει έξι γεύματα, συνολικά, και πίνει δύο λίτρα νερό, επιτρέποντας, ωστόσο, στον εαυτό της μια παρασπονδία μια φορά την εβδομάδα, όπως η απόλαυση ενός κομματιού κέικ σοκολάτας.