Τι κι αν διανύει την δεκαετία των 50; Η άκρως ελκυστική και σέξι Τζένιφερ Λόπεζ μοιάζει να είναι στα καλύτερά της, κάνοντας όλες τις γυναίκες ανά την υφήλιο να θέλουν να μοιάζουν το ίδιο όμορφες και αναζωογονημένες όσο και η Λατίνα σταρ όταν φτάσουν στην ηλικία της.

Η λαμπερή τραγουδίστρια, με τις εκρηκτικές και αξιοζήλευτες εμφανίσεις, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή, ένας συνδυασμός που εδώ και χρόνια την διατηρεί πάντα φρέσκια και αναζωογονημένη.

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, ποιο είναι το μυστικό της Λατίνας σταρ για αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα αυτό δεν είναι άλλο από τον υγιεινό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει. Μια ισορροπημένη ζωή, όπως αποκαλύπτει και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με πολλή γυμναστική και υγιεινή διατροφή, χωρίς καθόλου καταχρήσεις.

Σε όλα αυτά, φυσικά, προσθέστε και την ήρεμη ψυχολογία, καθώς σύμφωνα με την J. Lo η ομορφιά πηγάζει από τον εσωτερικό μας κόσμο και ακτινοβολείται στο πρόσωπό μας. Έτσι, εκείνος που δεν είναι ήρεμος και χαλαρός εσωτερικά, δεν θα μπορεί να δείχνει και όμορφος εξωτερικά, όσο ωραία χαρακτηριστικά στοιχεία κι αν έχει.

Για ένα πρόσωπο γεμάτο λάμψη και φρεσκάδα, ωστόσο, η Λόπεζ δεν έκρυψε ότι ακολουθεί πιστά μια συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης, χωρίς να παρεκκλίνει καθόλου από αυτή, η οποία της εξασφαλίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα.