Αλλάζουν σχήμα τα οπίσθια

Μύθος ή αλήθεια;


ΓΥΝΑΙΚΑ
16:43
15/10/2010
Αλλάζουν σχήμα τα οπίσθια
loading

Ένα μεγάλο πρόβλημα των γυναικών και ιδιαίτερα αυτών με μεσογειακό τύπο σώματος θέλουν να μειώσουν και να αλλάξουν σχήμα στα οπίσθια τους. Υπάρχει λοιπόν τρόπος χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Η αλήθεια είναι ότι το σωματικό σχήμα είναι γενετικά εξαρτώμενο και ο καθένας μας πορεύεται με αυτό που έχει κληρονομήσει. Όμως μπορείτε να βελτιώσετε μέχρι ενός σημείου, με συστηματική και εξειδικευμένη προσπάθεια,το μέγεθος και τις διαστάσεις των γλουτών σας.

Ο συνδυασμός κατάλληλης διατροφής και εξειδικευμένης γυμναστικής, μπορεί να τα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό, έτσι ώστε η οπτική εικόνα σας να δείχνει πιο αναλογική, πιο συμμετρική.

Χάνοντας κιλά λίπους θα ξεφορτωθείτε μεγάλες, μαλακές και πλαδαρές μάζες, ενώ κερδίζοντας μυς θα γεμίσετε το σώμα σας σκληρές και πυκνές μάζες.Έτσι θα φαίνεστε πιο αδύνατη, πιο εύσχημη και θα έχετε ένα πιο καλλίγραμμο κορμί που θα τονίζει τη θηλυκότητά σας. Και δεν είναι μόνον αυτό: Οι μυς θα δώσουν φόρμα στους γλουτούς σας και επειδή θα αυξήσουν το μεταβολισμό σας, θα διατηρείτε το σώμα σας λεπτό, ακόμα κι όταν κάποιες φορές τρώτε περισσότερο από ότι χρειάζεστε.

Προσοχή όμως,δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά το σχήμα, το γενικό περίγραμμα, οι επιμέρους αναλογίες του σώματος ή η προκαθορισμένη κατανομή του λίπους.Τα μόνα που μπορείτε να κάνετε αφορούν το σωματικό σας βάρος, το ποσοστό λίπους και το μυϊκό σας σύστημα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει