Κανένα σύνολο παραλίας δεν είναι φυσικά ολοκληρωμένο μόνο με την επιλογή του μαγιό. Η εμφάνιση στην παραλία ή στα σοκάκια ενός νησιού πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ολοκληρωμένο σύνολο.

Ένα fashion statement μπορεί και πρέπει να γίνεται παντού ακόμα και στις πιο ανέμελες διακοπές. Γι’ αυτό λοιπόν μαζί με την επιλογή του μαγιό, προνοήστε για το κατάλληλο beach wear που θα το συνοδεύει.

Οι δύο βασικές επιρροές στα φετινά ρούχα για την παραλία είναι από τη μία το retro look, που φέτος είναι μια από τις πλέον κυρίαρχες τάσεις, και από την άλλη, οι αναφορές στα ανέμελα φορέματα και χρώματα της δεκαετίας του 80s.

Με μια βασική λεπτομέρεια, το beach wear το διαλέγουμε για να συνοδεύει στιλιστικά το μαγιό. Δεν υπάρχει κανόνας που να το επιβάλλει στο ίδιο χρώμα και δεν έχει ενδιαφέρον έτσι.

Δοκιμάστε λοιπόν μικροσκοπικά σορτ, αλλά και μπλούζες που παραπέμπουν σε αθλητικό στυλ σε έντονα χρώματα. Προσοχή, αυτό το look θέλει τα κομμάτια σχετικά στενά και σε καμιά περίπτωση oversized.

Οι εναλλακτικές λύσεις όμως είναι πολλές και εξίσου μοδάτες. Μπορείτε να επιλέξετε μια πουκαμίσα, σε κοντή όμως γραμμή, σε μονόχρωμο (κατά προτίμηση χρώμα της άμμου, καφέ ή nude) για να συνοδέψετε το μαγιό σας.

Εάν πάλι αγαπάτε τα χρώματα φετινή σαιζόν έχει δείξει πολύ ενδιαφέροντα δείγματα beach wear σε tunic, παρεό ή κοντά φουστάνια, με έντονα, καλοκαιρινά prints.

Αυτό που πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας είναι οι δύο βασικοί κανόνες, να συνδυάζετε απαραίτητα στιλιστικά το μαγιό με ο,τι το συνοδεύει αλλά και… να μην το παρακάνετε με τα χρωματιστά patterns.

Πηγή: fe-mail.gr