Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ δεν ξέρεις τι μαγιό να διαλέξεις; Μπικίνι ή ολόσωμο, φλοράλ ή με prints, δες πώς κατάφεραν διάσημα κορίτσια να εντυπωσιάσουν μέσα σε λίγα εκατοστά υφάσματος και βρες το τέλειο μαγιό για σένα…

Η Τζέρι Χάλιγουελ είναι ένα κορίτσι με σέξι καμπύλες και καμία όρεξη δεν έχει να τις κρύβει στην παραλία κάτω από ολόσωμα μαγιό. Ακολούθησε το παράδειγμα της και τόνισε τις καμπύλες σου με ένα σέξι μπικίνι.

Αν έχεις πλούσιο στήθος τότε προτίμησε τα μπικίνι που δένουν στο λαιμό και κρατάνε το στήθος σου σε ψηλά επίπεδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κόψεις την ανάσα καις την παραλία!

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει καμπύλες που… «σκοτώνουν» και φροντίζει να τις επιδεικνύει και όχι να τις κρύβει με το μπικίνι της. Κάνε και εσύ το ίδιο και διάλεξε μπικίνι με «χοντρό» δέσιμο που κολακεύει και δεν πιέζει το δέρμα σου σε σημεία που δεν πρέπει.

Διάλεξε φωτεινά και έντονα χρώματα πως το μουσταρδί ή το μπλε όπως η Κιμ και κάνε statement εμφανίσεις.

Τι πιο σέξι από τα girlie φλοράλ που τραβούν την προσοχή και κλέβουν τις εντυπώσεις;

Ολόσωμο και απίστευτα σέξι μαγιό διαλέγει η Τζένιφερ Λόπεζ. Με σέξι ντεκολτέ ή one shoulder λεπτομέρειες η JLo ξέρει ότι το ολόσωμο δίνει τη ψευδαίσθηση της πιο μονοκόμματης σιλουέτας αν τα διαθέτεις τα ψωμάκια σου και τα πιασίματά σου.

Είσαι «γεματούλα» και έχεις και ψωμάκια και παχάκια; Κανένα πρόβλημα! Δεν βλέπεις τη Μπιγιονσέ πώς το χειρίζεται; Διάλεξε ένα έντονο φλούο χρώμα αν έχεις πάρει χρώμα και δεν θα χάσεις. Το μαγιό-σορτσάκι για το κάτω μέρος είναι ότι πρέπει για να κάνεις τα ψωμάκια να δείχνουν απίστευτα σέξι.

Είσαι μικροκαμωμένη και έχεις μικρό στήθος όπως η Ριάνα; Τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις και το παράδειγμα της Ριάνα και να δώσεις έξτρα πόντους στο στήθος σου με πτυχές, παιχνιδιάρικα βολάν και κρόσσια.

Τα prints γενικά όχι μόνο είναι απόλυτα in αλλά και σου δίνουν απίστευτο τύπο. Τόλμησε τα και χωρίς το καπέλο!

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς έχει κάπως μονοκόμματη σιλουέτα αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να είναι και να δείχνει σέξι με στράπλες μαγιό στο επάνω μέρος και μαγιό με δέσιμο στο πλάι. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχει μέση και πολύ πολύ θηλυκό κορμάκι!

Πηγή: womenonly.gr